2777
2789
عنوان

پتوس همراه با عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم عاشق گل و گیاه هستم خودم یه پایه گل دارم البته الان به شدت سرم شلوغه نمی‌رسم بهشون و کمی تاز ...

وای عالیه 

من ی گل دارم سوسن گرمسیری بزرگ شده هر صب برگاش و تمییز میکنم دوبار در هفته هم آب میدم باهاش حرف میزنم😍😂

همش و از نسترن یاد گرفتم کلی چیزایی میگه ک حال خوب کنه 

@nastaran.in.amesterdam 

پیج اینستاشه دوست داشتی ببین 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

گلم تو آشپز خونه میخوام بزارم ولی از پنجره های خونه فاصله داره ایا مشکلی نداره؟

من ی جا خوندم تو اشپزخونه نزدیکا اجاق نباید باشه 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

2805
اره فقط نمیدونم تا چقد میشه تو آب نگهش داشت اصلا گل و گیاه تو خونه باشه انرژی مثبت جریان پیدا میکنه� ...

من یه پتوس داذم خدود سه ساله تو ابه،هرماه ابشو عوض میکنم و یکم از ریشه هاش کم میکنم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من یه پتوس داذم خدود سه ساله تو ابه،هرماه ابشو عوض میکنم و یکم از ریشه هاش کم میکنم

میشه ببینمش؟؟ 

رشد هم کرد؟😁

پتوس،پاندانوس،فیلتوس،شفلر، اینا رو من دارم خیلی خوب ومقاومند

عکسشون و میشه بذاری ببینیم😍

مثلا حدودا چند ساعت؟

بستگی داره به گیاه و محیطش که چند ساعته پایین بالاش بسته میشه من شب قلمه میگیرم فردا ظهر میزارم تو آب ،شاید یه گیاه با ساقه خیلی نازک نهایت چهار پنج ساعته بسته بشه 

میشه ببینمش؟؟ رشد هم کرد؟😁

اره الان میزارمش،اره خیلی رشد میکنه دیگه بعضباشو برمیدارم خیلی حجیم دوس ندارم بشه 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
این بچه حاصل قلمه زدنه الان انقد پرو بال داره

😍😍 

چقدی بود قلمه زدیش اندازه پتوس من ک عکسشو گذاشتم میشد؟ 

چن وقته کاشتیش

2810