2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
متاسفانه میخوره ،صبحم پنیر گردو خورد و رفت مدرسه .لقمه هم گذاشتم براش.پسرم خیلی باهوشه حتی به پدرش ا ...

هممون آدمیم. خسته میشیم من روزای بدتر از شما داشتم از دستشون گریه میکردم هم خودمو میزدم هم اونارو ولی بالاخره به خودم اومدم  فقط سعی کن اروم بشی خونه رو کثیف کنه عیب نداره اخرش که تمیز میشه چیزی بشکنه عیب نداره بازم میخری  فقط براش وقت بزار براش اسباب بازی ایمن بخر  جایی که بچت و تحقیر میکنن نرو اینقدر به بچه هام گفتن وحشی. خواه. و ناخواه. فکر کردن وحشین. تو مغزشون حک شد بچه ها به محبت زیاد توجه میکنن سعی کنین با شوهرتون تو خونه با محبت رفتار کنین همچنین ایشون  برای مثال همسر من ازدر خونه که وارد میشه اولین نفر منو میبوسه  حاله بچه هاهم یاد گرفت از در میان اول منو میبوسن یا سر سفره که میگه صبر کنین مادرتون بیاد الان اونا به پدرشون میگن صبر کن تا مامان بیاد منظورم از این حرف ما مثل اینه هستیم برای بچه ها اونا توی ما خودشونو میبینن. الگو میگیرن. یاد میگیرن جایی که ارزش بچت و  پایین میارن خواهش میکنم نرو حتی خونه خواهرت. مادرت  و اینکه سعی نکن تو یه روز تغییرش بدی  گریه کرد جیغ زد برو تو اتاق خودش اروم میشه روی یه چیزی لجبازی کرد که میخوام سعی کن با حرف یا بازی بهش بفهمونی باید صبر کنی تا به خواستت برسی  من سعی کردم هر لوازمی که تو خونه هس که یکم خطری جمع کنم  ببخشید متنم طولانی شد. ولی این حرفایی که بهتون گفتم و خودم توی سال های زیاد تجربه کردم بهترین. مشاور.برای بچتون خودتون هستین  من تجربیات زندگیمو براتون گفتم ایشاالله که مفید باشه  اگه سوالی داشتین در خدمتونم 

خدایا شکرت
تو رو خدا دارو نده پدر مادرها چون راحتی خودشون رو میخوان تحمل شیطنتهای بچه رو ندارن چه کار میکنه مگه ...

عزیزم بخدا برای راحتی خودم نیست بچم مشکل داره ،اصلا تربیت پذیر نیست ،عدم تمرکز داره ،پرخاشگره ،جیغ و داد زیاد 

از هر راهی بگی ،زور ،محبت ،تنبیه ،تشویق ،جایزه ....به نتیجه نرسیدیم،حتی مادر خودم میگه دیگه نیا خونمون یا بچتو بزار پیش شوهرت و بیا.خواهر برادرام میترسن بچه هاشون با پسر من بازی کنن ،میگن بچه هامونو میزنه یا حرف زشت یادشون میده.

بهش دستمون بخوره صد نفر نشسته باشن هزارتا فحش میده.تو خیابون باشه هولم میده.

تو خیابون شلوغ جیغ میزنه دستمو ول کن خودم برم اونور خیابون .هزارتا کار خطرناک دیگه که ممکنه جونش به خطر بیفته.با شلنگ و چوب و..میفته به جون دوستاش موقع دعوا 🥺😔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم پسرم پرخاشگر،لجباز،حرف گوش نکن،اظطراب جدایی و اجتماعی داره.من چند جلسه است میبرمش مشاوره،۶ ...

فایده نداره ببریدش روان پزشک دارو بده من دو سال وقت خودمو با همین چیزها تلف کردم الان میبینم هیچ فایده نداشته و اگر همون وقت دارو داده بودم تا الان خیلی خوب شده بود

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2805
ببریدش روان پزشک پسر من هم همین جوری بود سه تا دکتر بردم تا آخری تایید کرد که رگه هایی از بیش فعالی ...

رگه هایی از بیش فعالی یعنی چی اخه ؟ انقد به دکتر اعتماد نکنید اینا نسل اینده هستن میخوان از بچگی دارو مصرف کنن قرصی بشن بچه باید شیطون باشه از دیوار راست بره بالا من دارم دوتا پسر بچه منتها اپارتمان نیستم متاسفانه تو اپارتمان بچه نمیتونه تکون بخوره اکثرا یه بچه هستن تنهان اکثرا مادر شاغله انرزی بچه تخلیه نمیشه یه جور دیگه بروزش میده بعد ما میبریمش دکتر دکترم که از خدا خواسته دکون باز کرده میگه بیش فعاله و دارو میده دیگه شما مشتری میشی تا چندین سال حالا اینده بچه رو تصور کن خودت

قطعا یک پدر مادر همه مسائل رو بررسی کرده به نتیجه رسیده برای درمان امیدوارم هیچ وقت تو این شرایط نبا ...

عزیزم من دوتا پسربچه شیطون دارم پس تو شرایط هستم گاهی خیلی خسته میشم ولی ذره ای فکر نمیکنم اینا رو با دارو یکجا نشین کنم 

تو رو خدا دارو نده پدر مادرها چون راحتی خودشون رو میخوان تحمل شیطنتهای بچه رو ندارن چه کار میکنه مگه ...

شما خودتون تا الان توی این شرایط بودید؟؟؟؟؟؟ 

شده پنجاه دفه یه چیز را واسه بچت توضیح بدی و متوجه نشه؟؟؟؟؟ 

شده بچت بیاد خونه و با گریه بگه من دیگه نمیخام برم مدرسه بچه ها بهم میگن هیچی بلد نیستی؟؟؟؟ 

شده گریه های بچت را ببینی و بی صدا باهاش گریه کنی؟؟؟؟ 

شده از اینکه میبینی بچت از بقیه ی دوستاش عقب تره تا خوده صبح اشک بریزی؟؟؟؟؟ 

و خیلی چیزای دیگه

بزن توی گوگل یکم درباره ی بیش فعالی تحقیق کن عزیزم

بعنوان مادری که پارسال به بچه کلاس اولیم ریتالین دادم تجربه ام رو میگم.

اول اینکه بسیار تاثیر داره

دوم اینکه خیلی نده. روزی نصف بده. 

سوم زمانی بهش بده که میخواد نیم ساعت بعد مشق نوشتن رو شروع کنه. حتما حتما نیم ساعت قبل از مشق هاش بهش بده. و زمانی که بهش قرص ریتالین دادی تا سه چهار ساعت اصلا سمت تلویزیون و گوشی نره.

چهارم اینکه قبل از قرصش بهش غذا بده چون بعدش اشتها اصلا ندارد و اشتهارش رو کلا از بین می‌بره. پس قبل از قرص بهش غذا بده تا لاغر و ضعیف نشه.

پنجم روزایی که مشق نداره بهش ریتالین نده.

ششم اینکه بعد از دو یا سه ماه ممکنه یهو تیک بگیره. اگه نشونه های تیک دیدی سریع مصرفشو قطع کن و دیگه بهش نده تا چند مدت 

شما خودتون تا الان توی این شرایط بودید؟؟؟؟؟؟ شده پنجاه دفه یه چیز را واسه بچت توضیح بدی و متوجه نشه؟ ...

گفتم که بله دارم خودم پسر بچه اونم دوتا شیطون من تحقیق زیاد کردم ولی گوگل به نظرتون مرجع خوبیه؟ بزن تو گوگل عوارض ژلوفن ببین چی میاد 

هممون آدمیم. خسته میشیم من روزای بدتر از شما داشتم از دستشون گریه میکردم هم خودمو میزدم هم اونارو ول ...

دقیقا تموم حرفات رو تجربه کردم و قبول دارم ،واقعا ممنونم با دلسوزی تمام وقت گذاشتی خواهر.

منو پدرش چون باهم دعوا زیاد داشتیم پسرم اینطور شد.انقد گریه و کتک کاری دید از ما اینجوری شد.بمیرم براش.

خیلی تحقیرش کردن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادرشوهرمو خواهرشوهرام از بچگی با الفاظ بد مثل دیونه و.‌..وحشی صداش میزدن هرچقد به شوهرم میگفتم بهشون بگو ،میگفت دوسش دارن اینطور میکن.

شوهرم پشتم نبود اصلا ،تازه از خانوادش جدا شدیم همسایشون بودیم قبلا و کلی حالات بدو جو پرتنش داشتیم ،امیدوارم بهتر بشه وضعیت. 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

رگه هایی از بیش فعالی یعنی چی اخه ؟ انقد به دکتر اعتماد نکنید اینا نسل اینده هستن میخوان از بچگی دار ...

من سه سال مقاومت کرد هرکاری هم هرکسی گفت انجام دادم تا دارو نخوره نشد متاسفانه ...

اتفاقا دکتر به اصرار خودمون دارو نوشت چون هر راهکاری داد تمامش رو رفته بودیم ...

نسل آینده که به خاطر همین بیش فعالی ممکنه به اعتیاد و هزار تا معضل دیگه گرفتار بشه و بزهکار بشه باید درمان بشه 

اون دکتر هم قطعا کلی درس خونده تلاش کرده بیسواد نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
رگه هایی از بیش فعالی یعنی چی اخه ؟ انقد به دکتر اعتماد نکنید اینا نسل اینده هستن میخوان از بچگی دار ...

گلم منم مثل شما فکر میکردم ولی وقتی بچم رفت مدرسه حالم از خودم بهم خورد همش با خودم میگفتم چرا زودتر ب بچم کمک نکردم باورتون نمیشه توی مدرسه واقعا توی درس ها ب مشکل خورد بمیرم الهی واسش تمام تلاشش را میکرد ولی نمیتونست تمرکز کنه نمیتونست بشینه سرکلاس نمیتونست درس بخونه خیییییییلی روزهای بدی بود خییییییییلی

عزیزم من دوتا پسربچه شیطون دارم پس تو شرایط هستم گاهی خیلی خسته میشم ولی ذره ای فکر نمیکنم اینا رو ب ...

پس برید ازبقیه آدمها بپرسید از دست بچه شما چی میکشن شاید خودتون متوجه نیستید دیگران اذیت میشن 

من نمیتونم مثل شما باشم پسر من قراره تو اجتماع زندگی کنه باید علاوه بر اربیت روح و روان سالمی داشته باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بعنوان مادری که پارسال به بچه کلاس اولیم ریتالین دادم تجربه ام رو میگم.اول اینکه بسیار تاثیر دارهدوم ...

عزیزم تیک چی ؟مثلا چطوری میشن؟همه ی مسایی که مصرف میکنن تیک میگیرن؟

اشتهاش کم میشه پس بعد صبحانه بهش میدم.من فقط ۱/۴میدم بهش بیشترش نمیکنم حداقل تا ماه آینده.

2810