2777
2789
عنوان

همسایمون میگه چطوری انقدر کباب می‌خورید یعنی عجیبیم ما

| مشاهده متن کامل بحث + 5575 بازدید | 269 پست

من بیشتر حس میکنم از تنبلیه ک همش کباب دارن 

ما خودمون هم گوشت و اینا داریم ولی ترجیح میدم ی روز قیمه قرمه ابگوشت داشته باشم اینهمه غذا اخههههه

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نقرس ندارید تو ارثتون؟؟

نقرس ربطی به گوشت نداره کلاهی که پزشکی سر همه گذاشته 

من آدم میشناسم شام و ناهار گوشت قرمز میخوره کوچکترین نشونه از بیماری ندارن هیچ بیماری بنده خدا البته بعد ۹۵ سال پارسال عمرشو داد به شما نه به خاطر نقرس به خاطر کهولت سن

چه ربطی به لر بودن داره😑

لرها معتقدن فقط خودسون کباب خورن و بقیه نه

و این یه افتخاار و امتیاز بزرگگگگ میدوننن و هزاران بااار میگن.مخصوووصااا اگه مهمونشون باشی انقدر ابن افتخار بزرگ میگن که خجالت میکشی سر سفره غذا بخوری 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
فقط غذاهایی ک گوشت داره منظورم نبودکلا گوشت رو میگممثلا ما چندوقت یبار ک گوسفند می‌خریم خورشتی برمی‌ ...

اون دیگه میشه شکمو بودن 

اصولیش اینه ادم هم خورشتی برداره هم کبابی نه نصفشو تو یه روز بریزه تو شکم 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

لرها فقط کباب رو غذا می‌دونن.

مهمونی بدون کباب انگار یچیزیش کمه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
عزیزم همه ما خونمون گوشت داریم منتها یه روز کباب یه روز ابگوشت ادم باید برنامه غذایی داشته باشه هروز ...

حالا شما ببخش ولی لرا این چیزا براشون مهم نیست فقط کباب

دوستم دو روز گوشت نخورده بود حالش خراب بود میگفت غذا نیست بخورم😄😄😄

نوش جانتون اما کار درستی نیست شاید یکی نداشته باشه ..شما کباب بزنی بچه لج بگیره کباب بخواد .گناهش گر ...

شما باید یقه یکی دیگه رو بگیری که این‌ تورم وحشتناک رو ایجاد کرده...نه استاتر که داره یه سبک غذایی ر‌و پیش میبره...این که یکی نداشته باشه مقصرش یکی دیگست نه مردم عادی

تو رو خدا بی خیال

استارتر اصلا بحث حسادت نیست که واقعا کباب خوردن چرا باید باعث حسادت بشه😕😕موضوع اینه که درست ننوشتی بی منطق گفتی 

حالا اینکه لرای نی نی سایت جمع شدن به بقیه توهین میکنن که حسودین و این حرفا خودش عجیبه چون درمخیله م نمی گنجه به خورد و خوراک کسی حسادت کنم

درست صحبت کن 😐😐😐مگه من به قومی توهین کردم از هر بنی بشری میخوای بپرس میگه لرا خیلی گوشت دوست دارن ...

بی خیال بابا حالا مگه گوش دوست داشتن فضیلتیه که  سر مخصوص کدوم قوم بودنش دارین بحث می کنین😆

همه کباب دوست دارن ولی لرا فقط کباب و‌گوشت رو غذا حساب میکننمن لر نیستم همسایمون لره هفته ای ۶ روز ب ...

دقیقا😂اونی ک من میشناسم

تو هرررررر غذا ک فکرشو کنی باااید گوشت داشته باشه یا مرغ

ولی ما خیلی اینطور نیستیم ب اندازه میخوریم

2810