2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
بخدا من خودم کلی درد و رنج کشیدم از چندتا دکتر فوق تخصص پرسیدم ،با کلی وسواس ولی وقتی میگن خطری ندار ...

لب جدول راه بره 

صفحه سفيد خط هطي كنه 

بفرستش ژيمناستيك 

خودتم باهاش تمرين كنه

توپ بزار تو بشقاب رو خط راست راه بره و توپه نيفته 

عزیزم این عکسی که من فرستادم ریتالین سویسی هست؟

البته اینم تو ایران بسته بندی میشه موادش از اون ور میاد. این سویسی و ی مدل دیگه هم هست اون اسپانیاییه با اسم تجاری روبیفن

سال ۹۹و ۴۰۰اصلیش وارد میشد کلا همون ور بسته بندی میشد اونا کیفیتش خیلییییی بهتر بود.ولی الان دیگه نیست. 

اما اینم خوبه 

همتا اسم خـودمه♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده خدا دكترا دارو سازا اين همه درس ميخونن تا عمومي بعد تخصص بهد فوق ازموناي سخت كاراموزي وووو اخرم ...

دقیقا 

من تاپیک زدم یکی اومده میگه مشتقات شیشه است اصلا باشه من میدم به بچه ام طفلک کلافه شد اینقدر گفتن حرف نزن شلوغ نکن من و پدرش اصلا اوضاعی داریم همه فکر میکنن یک خانواده نا به سامانیم بچه تربیت نداره که اینجوریه 

اینا همش فعل و انفعالات مغزیه 

روز به روز هم بدتر میشه والا اگر دارو نخوره 

بعد اینا میان از طبع سرد و بالا بودن صفرا حرف میزنن چیزی که من اصلا اصلا قبولش ندارم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دارو به تنهایی کفایت نمی کنه باید از روانشناسی که تو حوزه شناختی رفتاری کار میکنه هم استفاده ببری

شرایطشو ندارم ببرمش عزیزم از لحاظ مالی ،ولی خب خودم و پدرش کلا دوروزه رفتارمون عوض کردیم ،دعو و تنش و.‌‌کلا گذاشتیم کنار و با آرامش درساشو باهاش کار میکنیم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

2805

سعی کن بهش تنقلات شیمیایی ندی من خودم دیدم که خیلی تاثیر میزاره رو بچه. چون این بچه ها فوقالعاده انرژی دارن و باهوشن. اصلا. شکلات. کاکاعو. تخمه سیاه. پنیر. نوشابه .انرژی زا  و بعضی از شربت های ویتامین نده  کنارش مغزیجات بده میوه های مختلف که نگاه کن قند بالایی نداشته باشن ولی ویتامینشون زیاده بده اصلا جلوی جمع دعواش نکن جلوش گریه نکن خودتو نزن. اینا تجربه های خودمه 

خدایا شکرت
دکتر گفت شیشه نداره و کل این حرفا دروغه چون پسرم به این دارو نیاز داره حتما میدم بهش

عزيزم 

يه چيز ديگه 

صبحا 

رو يه دونه بادام هفت بار سوره ولعصر بخون 

شبا دست بزار رو سينش و بخون براش خيلي خوبه

بخدا من خودم کلی درد و رنج کشیدم از چندتا دکتر فوق تخصص پرسیدم ،با کلی وسواس ولی وقتی میگن خطری ندار ...

من روانشناس میبردمش میگفت دارو نمیخواد بیارش بازی درمانی اما الان میبینم چه خیانتی به بچه ام کردم وقتی دیدم اثر اون درمانها موقت باز ادامه دادم ...

کاش دو سال پیش که پیش دبستانی بود اولین هشدار ها رو مدرسه داد جدی میگرفتم که اینقدر رنج نمیکشید

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا من تاپیک زدم یکی اومده میگه مشتقات شیشه است اصلا باشه من میدم به بچه ام طفلک کلافه شد اینقدر گ ...

دقیقا منم اگه شیشه خالصم باشه میدم😅خسته شدم تموم فامیل و در و همسایه به خودشون اجازه میدن هر حرف بزنن و هر توهینی بکنن .مادرشوهرم میگه تف تو روت با بچه تربیت کردنت آبرومونو بردی.جاریام و خواهرشوهرام مسخرم میکنن و میخندن.یه مهمونی نمیتونم برم ،یه دکتر حتی😕

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

من اصفهانم عزیزم یه داروخانه ی معروف توی اصفهان هست ب اسم سجاد اونجا همیشه دارنشما کدوم شهر هستید؟

عزیزم من اصفهان هستم میشه راهنمایی کنی پسرم را کدوم دکتر ببرم برای مشاوره ببینم بیش فعالی داره یا نه خیلی مشکوکم بهش

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
من روانشناس میبردمش میگفت دارو نمیخواد بیارش بازی درمانی اما الان میبینم چه خیانتی به بچه ام کردم وق ...

آره واقعا ،ظلم به بچمونه وقتی نیاز داره بهش ندیم ،حداقل فردا حسرت نمیخوریم کاش درمانش کرده بودیم

از نظر تغذیه هم مراعات کن. من باورم نمیشد گوجه خام خیلی روی پسرم تاثیر داشت اکتیوش میکرد

چیزهای محرک نمیخوره 

چای دوست نداره شکلات و ...نمیخوره 

کلا غذاهای سالم 

گوجه فرنگی هم دوست نداره 

کلا پسر من فقط تو مدرسه هیجان داره تو خونه اینقدر آروم اصلا انگار دو تا شخصیت جدا داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دارو به تنهایی کفایت نمی کنه باید از روانشناسی که تو حوزه شناختی رفتاری کار میکنه هم استفاده ببری

من سه سال بردم هیچ فایده ای نداشت جز اینکه هر هفته کلی پول دادن برگشتم یادش رفت چیا بهش گفتن

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا منم اگه شیشه خالصم باشه میدم😅خسته شدم تموم فامیل و در و همسایه به خودشون اجازه میدن هر حرف بز ...

بابا از زهر مارم دارو توليد ميشه 🫤حالا چون زهر ماره كسي اون دارو رو نخوره 

به حرفاشون توجه نكن 

در مورد بقيم حق بده بهشون بچه واسه پدر مادر عزيزه شما هرچيم تلاش كني رو تربيت چون پيش فعاله زياد اثر نداره بقيه كلافه ميشن اينطوري بچه اسيب ميبينه 

انشالله پسرت با دارو خيلي زود خوب ميشه 

دقیقا منم اگه شیشه خالصم باشه میدم😅خسته شدم تموم فامیل و در و همسایه به خودشون اجازه میدن هر حرف بز ...

میدونم چی میگی با تک تک وجودم درک میکنم خودم کم حرف نشنیدم از هر آدم بی سر و پا و بی تربیتی ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
سعی کن بهش تنقلات شیمیایی ندی من خودم دیدم که خیلی تاثیر میزاره رو بچه. چون این بچه ها فوقالعاده انر ...

متاسفانه میخوره ،صبحم پنیر گردو خورد و رفت مدرسه .لقمه هم گذاشتم براش.پسرم خیلی باهوشه حتی به پدرش اشاره کنم میفهمه منظورم چیه .

متاسفانه خیلی جلوش دعوا کردیم قبلا و من جلوش زدم تو سرو صورت خودم ولی اصلااا تکرار نمیکنم .امیدوارم بتونم کمکش کنم

2810