2777
2789
شما تجربشو داشتید؟راستش یه دکتر بردم گفت از خورشید اینجوری شده ولی بازم دلم راضی نمیشه همش استرس دار ...

اره من همیشه فصل پاییز و زمستون رو صورتم درست میشه ولی کاری نکردم برا درمانش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مرسی عزیزمراستش دکتر هم گفت از خورشید شده ولی اصلا دلم راضی نمیشه

راست گفته دکتر ...مادربزرگ‌من پیسی داره لک هاش خیلی خیلی سفیدن اولش کوچولو ان کم کم بزرگ میشن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

راست گفته دکتر ...مادربزرگ‌من پیسی داره لک هاش خیلی خیلی سفیدن اولش کوچولو ان کم کم بزرگ میشن

مرسی عزیزم دستت درد نکنه یعنی دوهفته هست عزا گرفتم نه چیزی میخورم نه جایی میرم انگار دنیا برام تموم شده

نه این دوماه هست همین اندازه هست حدس میزنم کرم میزنم کوچیکم شده

نه این دوماه هست همین اندازه هست حدس میزنم کرم میزنم کوچیکم شده

نه عزیزم خدارا شکر پیسی نیست

پیسی خیلیی سفیده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

کاملا درکتون میکنم پسرمن هم پارسال بعد از سفر شمال دقیقا همین لکه ها رو صورتش ایجاد شد یعنی تا بریم دکتر مردم و زنده شدم

فقط هم یک راه تشخیص داره ،لامپ وود

اگر تهرانید از کلینیک پوست شهدای تجریش وقت بگیرید و مراجعه کنید ،متخصص های عالین و اتاق تاریک  و لامپ وود دارن

تشخیص یک نوع حساسیت به افتاب بود که بامصرف ۳ روز پماد ان ان و ی پماد دیگه کاملا رفع شدحتما پیگیری ک ...

نه متاسفانه تهران نیستم 

براشما چندتا لک بود؟به این شکل بود؟

نه عزیزم خدارا شکر پیسی نیستپیسی خیلیی سفیده

مرسی عزیزم خواب و خوراک ندارم به خاطر این دکتر حتی چندتا عکس از کتاب  نشونم داد اونجا راضی شدم ولی بعدش فکر و خیال مثل خوره به جونم میوفته

2810