2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
هم به خودت خیلی سخت گرفتی. هم به بچه ات. خب بعضی بچه ها دوست ندارن خوراکی بخورن. عزیزم بچه ات یه نفر ...

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزدلم 

بخدا من به خودکشی رسیدم ،میخاستم پدر مادرمو ببینم و یه بسته قرص بخورم و بمیرم دیگه 

ولی رفتم دیدنشون وقتی شادیشون رو دیدم دلم نیومد غم بزارم رو دلشون 😔

گفتم بزار تلاشمو بکنم دارو بدم ببینم چی میشه 

از این ناراحتم کفر گفتم و چهار روز مونده بود ختم زیارت عاشورام تموم بشه دیگه نخوندم ،ناشکری کردم 😔🥺

دکترم دلمو آروم کرد که مشکلی نداره دارو و پسرم میتونه در آینده زندگی خوبی داشته باشه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

تو رو خدا دارو نده پدر مادرها چون راحتی خودشون رو میخوان تحمل شیطنتهای بچه رو ندارن چه کار میکنه مگه بچه چند تاشو بگو درس نمیخونه چون شیطونه شایدم هوشش خوب نیس این جرمه؟ پرخاش میکنه برای جلب محبت و توجه چون تنهاست ببین ریشه کاراش چیه چند تا از کارهایی رو که میکنه بگو؟؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چه جوری عزیزم؟دختر منم کسی رو میبینه هیجان زده میشه خیلی حرف میزنه و یه جا نمیشینهولی وقتی تنها ...

ببریدش روان پزشک پسر من هم همین جوری بود سه تا دکتر بردم تا آخری تایید کرد که رگه هایی از بیش فعالی داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا باز با خودم جایی بره هم اصلا آرومه تو پارک خونه بازی و ...ولی تو مدرسه همش حرف میزنه یعنی دیرو ...

عزیزم ..‌‌‌‌‌‌‌یعنگفتن بچه ی تو زیاد حرف میزنه؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

2805
ممنونم که وقت گذاشتی عزیزدلم بخدا من به خودکشی رسیدم ،میخاستم پدر مادرمو ببینم و یه بسته قرص بخورم و ...

حتما آینده درخشانی داره.

خب عزیزم یادگیری سخته. روبرو شدن با مسائل جدید سخته. برای ما بیرون و اجتماع راحته. برای بچه ها خیلی سخته. بهشون حق بدیم. 

بعدم میگی دکتر انگار نمیدونیم بیشتر دکترا هیچی حالیشون نیست مادر من ۵ سال سنگینترین داروها رو زیر نظر فوق تخصص مصرف کرد داغون شد بعد تازه فهمیدیم تشخیصش غلط بوده یه دکترم نبود سه چهار تا عوض کرد و بعد ۵سال یه دکتر تشخیص داد مشکلش چیه

ببریدش روان پزشک پسر من هم همین جوری بود سه تا دکتر بردم تا آخری تایید کرد که رگه هایی از بیش فعالی ...

مشاور کودک بردمش 

کع گفتن از عدم اعتماد به نفس و کمبود توجه هست

دیگه نمیدونم ما بهش محبت میکنیم ولی تا یکی رو میبینه خیلی سروصدا میکنه و نمیذاره ما حرف بزنیم

البته اصل در طب اسلامی که در روایات هست، زندگی باید در دارالوسعه(‌یا همان خانه های حیاط دار بزرگ) باشه و بچه ها طبق روایت پیامبر زیاد با خاک بازی کنند،مثل گل بازی یا با درختان بازی کردن بسیار مفیده و کل وجود بجه. و آرامش میگیره.

اینها همش تولید نحس زندگی مدرنی هست که خودشون درست کردن، بعد میان یه داروهای شیمیایی میدن که بازم گند میزنه به یه قسمت از جسم و روح بچه و حتی بزرگترها.

تو رو خدا دارو نده پدر مادرها چون راحتی خودشون رو میخوان تحمل شیطنتهای بچه رو ندارن چه کار میکنه مگه ...

قطعا یک پدر مادر همه مسائل رو بررسی کرده به نتیجه رسیده برای درمان امیدوارم هیچ وقت تو این شرایط نباشید که بگیر برای راحتی خودتون هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مشاور کودک بردمش کع گفتن از عدم اعتماد به نفس و کمبود توجه هستدیگه نمیدونم ما بهش محبت میکنیم ولی تا ...

مشاور بردم سه تا روان شناس کودک بازی درمانی حتی یک دکتر گفت گوارشش مشکل داره چند وقت دارو می‌خورد ولی امسال مدرسه اخطار جدی داد دیگه نتونستم تحمل کنم بردم دکتر شما هم ببر ضرر نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2810