2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
دختر من که با همه اینا مدرسه رو دوست داره . فقط توی گوش دادن و تمرین بی دقته و نیاز داره باهاش بیشتر ...

کلاس اول عزیزم نگران نباش راه میفته،تازه چند روز از فضای خونه و‌بازی اومده بیرون حق بدین فعلا حواسش جم نباشه،همینکه مدرسه رو‌دوس داره خیلی خوبه

ای خواهر ۳ تا ۵ چیه . دیروز از ۴ تا ۱۱ درگیر مشق ایشون بودیم آخرم کامل نشد. شوهرم دخالتی نداشت ولی ...

می دونم چی می گی کلاس اول و دوم اینجورن بعضیها سوم خوب می شن بعضیها چهارم دیگه خودجوش درسشون رو می خونن 

برچسب ماه و ستاره بگیر بگو مشقاتو زود نوشتی از این برچسبا می زنم دفترت بیست تا شد کادو برات اینو می خرم یا می برم پارک یا کیک می پزم تی وی رو خاموش کن موقع درسش 

باید پیشش بشینی تا مشقاش تموم بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا مامانا هم صبر ایوب و اعصاب فولادی ندارن

چه صبر فولادی؟ ، اعصابمون به کش رسیده کافیه یکم فشار بیاد زود در میره ، مام آدمیم خب

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
یه طورایی اگر خیلی سخت بگیری هم زده میشه بزار غلط غلوط بنویسه و معلمش ایراد بگیره بهتره تا زدا بشه ن ...

اخه بازم که آخرش بی عیب و نقص نیست . بازم اشکال داره ولی تا یه حدی بلید یاد بگیره دیگه . خود معلم هم توی کلاس نیکع بنویسن بعد تصحیح میکنه و ایرادش مینویسه باز با مادراس که توی خونه پاک کنن کتابم درست کنن با بچه 

2805
برداشتن دروس ابتدایی رو سه صفحه کردن بچه چطور بنویسه یبار خودت بنویس ببین دستت درد نمیگیره مگه همه چ ...

سه صفحه نبود والا  دو تا حرف از هر کدوم سه خط بود . بقیش نقاشی و صدا ها و اشکال ریاضیه

برای بچه کلاس اولی مشق نوشتن رو باید با حالت بازی و جایزه و سرگرمی انجام داد

والا همینه . برای هر مشق اش که خوب بنویسه ستاره میزنم با چند ستاره جایزه میدم.  مشقامو مثل نقاشی باهاشون برخورد می‌کنیم.  کلی استراحت وسطش میدم 

کاش همین اول مهر برای معلم باب نمیکردی تذکر دادن به دخترت رو یهو تو جمع کلاس دم به دقیقه تذکر میده ی ...

حرفت درسته .بچه ی کلاس اولی با گذشت زمان عادت میکنه به نوشتن الان سختشه دیگه بافشارآوردن هم زده میشه کاش بجاش تشویقش میکرد تابنویسه. 

من پسرم دویاله زبان میره امسالم پیش دبستانیه و مدرسش کلی تکلیف میده جدااز مشقای زبانش تاامروز یکبار نگفتم بنویس میره اتاقش مینویسه کتاباشاجمع میکنه میاد بیرون یبار سر زبانش بدون اوایل بود حی گفتم بنویس بنویس گوش نداد رفت اونجا بقول خودش تیچرش ناراحت شد شد درس عبرت

یادمه دختر منم کلاس اول بود معلمش ع رو سرمشق گرفته بود براش 

دخترم کج می‌نوشت 

من داد زدم سرش گریه کرد 

آخ لال بشم هنوزم عذاب وجدان دارم 

بعد اون همیشه بهش گفتم چه صفر بگیری چه ۲۰ ، فرقی نمیکنه 

واسه من خیلی باارزشی و خیلی دوستت دارم 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
یه احتمال هم هست که استرس می‌گیره اون لحظه... منم می شد گاهی باهاش کار می‌کردم، می‌ترسید دعواش کنم ه ...

اره دیگه آخراش داشت دعوامون میشد که به باباش سپردم گفتم خودتون میدونید . 

وقتی ناهار خورد و یکم استراحت کرد دفتر مشق  و مثلاً علوم رو از کیفش بیار بیرون و بگو دوس داری اول علوم بخونی یا مشق بنویسی اگر گفت مشق پیشش هم نشین اگر جایی مشکل داشت از شما بپرسه بذار مستقل باشه 

یکی دو دفعه ک گذاشت برای آخر شب شما خودتو بزن به خواب بگو الان وقتش نیس دیگ یاد میگیره ک تایم درس نوشتنش کیه 

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
2810