2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
اولش خودم بودم . بعد که دید من سخت میگیرمو اگه اشتباه بنویسه پاک می کنم گفت بابام بیاد مشق بگه . چون ...

بچه ها جلوی بابا حرف گوش نمیدن 

باید بهش بگی دخالت نکن 

برای همین میگم وقتی نیست درسشو بده 

ساعت تکلیف بذار مثلا ۳ تا ۵ بعد اجازه داره بازی کنه و تی وی ببینه

گلم فکر کردی به عقل مادرش نمیرسه؟ من پسرم از مدرسه ک میاد من زبونم مو درمیاره بیا مشق بنویس تکلیف بن ...

نه من گذاشتم یکم استراحت و بازی کنه و معلمش مشقهاشو بفرسته . از ۴ شروع کردم . و وضعم اینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دخترم کار می‌کنم باباش حوصله نداره 😑 میگه وقتی من نیستم باهاش کار کن

منم چند بار با بچه ها کار میکردم باباش صدامونو شنید گفت فقط خدا به دادت برسه من اصلا حوصلم نمیکشه😄 زود به آخر میرسونم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
2805
اولش خودم بودم . بعد که دید من سخت میگیرمو اگه اشتباه بنویسه پاک می کنم گفت بابام بیاد مشق بگه . چون ...

یه طورایی اگر خیلی سخت بگیری هم زده میشه 

بزار غلط غلوط بنویسه و معلمش ایراد بگیره بهتره تا زدا بشه ننویسه 

یا با تشویق بیشتر 

اگر هی پاک کنی هرچی بنویسه بچه سرد میشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ای واااای ....‌ اینقدر ناز نازی بار نیارید بچه‌هاتونو.‌

بخدا نمیدونم چیکار کنم،از بس غصه شو دارم امروز همش بغض میکنم سردرد شدم...همش میگم کاش هیچوقت مادر نشده بودم فکر اینکه قراره چطور بچه هام بزرگشن،اینکه قراره چقد اذیت بشن و‌من کنارشون نباشم اون لحظه دیوونم کرده...خیلی خسته ام خیلی دلم میخواد فقط گریه کنم

مشق و تکالیف کلاس اول مکافاته ، فقط درگیر نوشتن تکالیف با باباهاشونم یعنی اصلا حوصله کل کل با بچه ند ...

اره باباش که اینه . عمه اش از اون بدتر یبار خونمون موند شب مشقا  رو با هم نوشتن . یعنی دست دختر منو گرفت تو دستش  هر سه خط رو تا آخر اینجوری نوشت!!!! آخرم گفت چقدر بهتون مشق میگن 

یعنی گند زد توی فکر بچه 

از اون روز هر موقع دخترم از مشق خسته میشه میگه چقدر زیاد بهمون مشق گفتن . 

لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود . 

برداشتن دروس ابتدایی رو سه صفحه کردن بچه چطور بنویسه یبار خودت بنویس ببین دستت درد نمیگیره مگه همه چی درسه درس بخونه ولی زده نکن ازدرس

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
دختر منم همینه ولی خوب من بهش خیلی گیر ندادم میزاشتم بنویسه حتی به غلط هر از گاهی بهش اخطار میدادم ی ...

اخه به غلط بنویسه که خوب نیس معلم ایراد میگیره.  خودشم عادت میکنه سرسری فقط یه چیزی بنویسه تموم شه بره 

حالا من به معلمش سپردم خودش تذکر بده . ببینیم امروز چی میشه

تک فرزند هستش دخترم خانمای دیگه میان دنبال بچهاشون یکی بغلشونه یوی شیفت صبح یکی بعدظهر شاید یویم تو ...

الهی بگردم .... خوب براش آبجی داداش بیارین، به منم می‌گفتن بیار نیاوردم. البته یک مشکل جسمانی دارم برا اون نیاوردم.‌ الان دخترم کلاس ششمه . دیگه دیدم خیلی تنهاست، تک فرزندی خیلی بهش آسیب زده،  خیلی غصه می‌خوره، دیشب بی بی چک زدم مثبت بود.‌ نمی‌دونی دخترم چقدررررر خوشحال شده بود.‌ هیچ وقت اینقدر ذوق زده و خوشحال ندیده بودمش.‌😂

از هر چی مدرسه اس متنفرم،بچه ی بیچارمو صب زود باید بفرستم چند ساعت بشین یه جا تو‌مغزش فرو کنن چیزای ...

منم عین تو🥺

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
مامانم‌الان میدید تاپیکتو میگفت یکبار فقط یکبار بدون مشق یا اشتباه نوشته شده بفرستش مدرسه درس عبرت م ...

من این تصمیم و از کلاس اول دارم، الان سومه

هیچ وقت دلم نیومده، 

وقتی مشقش مونده، به شب که نزدیکتر میشیم حسی که قراره فردا پیدا کنه شاید گریه کنه ولی خودش نمیدونه میکشه منو😐 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
2810