2777
2789
عنوان

دختره از ترس

325 بازدید | 22 پست

سلام خانوما یک دختره هستش افغانیه دوتا خواهرت یکی کوچیکه یکی دیگه بزرگه ۱۸ سالش اینا خودمم ۱۹ سالمه از تراس رو به روی خونمون خیلی بهم نگاه میکنن یعنی خدا نکنه برم توی تراس لباس پهن کنم زود که منو میبینن با تاب شلوارت جذب میان بهم نگاه میکنن چند باری دم درب خونه دیدن منو فرار کردن شبا که شوهرم بوق میزنه که درب خونه رو براش بزنم هی میان سرم میکشن راستش معذب میشم شما منو راهنمایی کنید چجوری باید رفتار کنم ممنونم چون کسیو نداشتم ازش راهنمایی بخوام تایپ زدم  لطفا خوش اخلال باشید☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دو حالت داره 1 نقشه قتل2 میخواد باهات دوست بشه

اگر بخواد دوست بشه چرا انقدر خودشو میگیره و اینکه میاد سرک میکشه حس خوبی بهش ندارم بنظرت چجوری باید رفتار کنم بهتره محل ندم یا بهشون بگم چون اصلا توی تراس نمیتونم برم یک هوا بخورم

اگر بخواد دوست بشه چرا انقدر خودشو میگیره و اینکه میاد سرک میکشه حس خوبی بهش ندارم بنظرت چجوری باید ...

خب طبق فیلمایی که دیدم میشه حالت اول🤣🤣

اره محل نده ولی اگه دیدی داره اذیتت میکنه باهاش برخورد کن و دلیل کارش بپرس 

خب طبق فیلمایی که دیدم میشه حالت اول🤣🤣اره محل نده ولی اگه دیدی داره اذیتت میکنه باهاش برخورد کن و ...

باش ممنونم ازت 

منم میزنم در پرویی میرم توی تراس میام تا اون معذب بشه

شوهرمم حرف شمارو میزنه اما انقدر معذبم که نمیتونم برم توی تراس یک هوای بخورم

بعضیا هیچ منظوری ندارن فقط عادت کردن به همه چی نگاه میکنن. بدم نگاه میکنن. آدمو معذب میکنن. بهترین کار نادیده گرفتنه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اینا خیلی چیزن بهشون اخم میکنم بیشتر نگاه میکنن اهنگ هم میزارن میان توی تراس میخونن شوهرم میگه اینا ...

وای چقد عجیبن ایناا

اخه شما که متاهلی چجوری کراش زدن آخه 

یه برخوردی داشته باش بهاشون

2810