2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست

خدایا شکرت  که انقدر پول ندارم که بچه امو اذیت کنم

خانم عزیز بچه دوران ابتدایی بهتره که تو مدرسه دولتی درس بخونه بی ادب وبادب نداره همه مثل هم هستند بچه رو انقدر لوس بار آوردی که هر جایی نمیتونه درس بخونه وحتما باید شرایط خاص داشته باشه تا درس بخونه تازه اولشه هرچی بزرگتر بشه بهونه هاش هم بیشتر میشه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که بچه ورق رو سفید داده ،استرس گرفتههی تو فامیل و پیش دیگران توانایی بچه رو مطرح نکن،انتظارها از ...

دخترت چند سالشه؟خودتون ترکین؟

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

تو رو بخدا یه بچه ی کلاس دومی اصلا نیاز به معلم خصوصی ندارههههههههه اینجوری جلو بری وسواسی و ببخشید دیوانه اش میکنی گناه داره نکن آخه کدوم بزرگسالی رو دیدی که جمع و ضرب یا روانخوانی بلد نباشه خیلی مدرسه رو جدی گرفتی پنج سال دیگه از کتاب فرارررر میکنه  الان وقت دوست یابی و قوای کردن مهارت اجتماعیش تو ی مدرسه هست

خودتون قبل اینکه بره برای آزمون بهش استرس وارد نکردین؟

آخه خیلی مهم و سخت هم نیست که بخواد سفید بده برگه رو  با این توصیفات شما ،بعدم اینقدر خرج برای کلاس اول و دوم و فشار برای کلاس خصوصی نتیجه عکس نداشته؟

پسر من چهارمه امروز آزمون از کلاس سوم دارن ،تا ی حدی خوند صبح گفت اجتماعی نخوندم گفتم فدا سرت و واقعا نتیجه اش برام مهم نیست وقتی چند ماه گذشته 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
زیر نظر فوق تخصص روانپزشکه . گفت بچه خوبه اصلا برا اونم عجیبه ک همه جا عالیه تو کانون و بقیه جاها بع ...

بچه کلاس دوم ببخشیدچرازیرنظرروانپزشکه؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

چقدر بچت رو اذیت میکنی.اینقدر کمال گرا نباش هم خودت رو اذیت میکنی هم بچت رو.بچه باید بچگی کنه نه اینکه کل تابستون تو این سن براش معلم بگیری جلو جلو بخونه.بزار بره مدریه اگه درسی رو مشکل داشت براش معلم بگیر.والا بچه ی من کلاس اوله تو یه مدرسه دولتی.۳۶ نفر تو یه کلاس هستن.اینقدر خوب تدریس میکنن و یاد میگیره.هر روزم تو مدرسه نیستم و خودمو نمیکشم شاگرد اول بشه.همش با بازی و قصه بهش چیز یاد میدن.بعدم فکر کردی تو مدرسه غیر انتفاعی بچه فوش یاد نمیگیره

همه ی مدرسه ها داره.پول ادب نمیاره.بچه ی فقیر با ادب هم داریم.بچه فوش رو میشنوه باید یاد بگیره به کار نبره.بچت از این سخت گیریا بد ضربه میخوره.روشت رو تغییر بده.از درس زده اش میکنی.حالا حالا ها داره بخونه.من به بچه کلاس هفتمیم نمیگم اینقدر بخون و براش کلاس بگیرم

زیر نظر فوق تخصص روانپزشکه . گفت بچه خوبه اصلا برا اونم عجیبه ک همه جا عالیه تو کانون و بقیه جاها بع ...

مشاورت رو عوض کن

از چهار تا کامنت ک گذاشتی منم ک سواد روانشناسی ندارم کاملا معلومه خودت چقدر وسواس داری. اینا رو منتقل کردی ب بچه

بگو هیچ ایرادی نداره مدرسه و کلاس. معلم ات خوبه. بچه ها هم همه جا همینطورن. بهتره خودتم با بچه ها باشی بازی کنی

بچه ات بنظرم شاید گوشه گیر هم باشه ب قول امروزیا درونگرا. ینی شاید دوست ندازه با دیگران ارتباط بگیره و همین آزازش میده

باید تشویق اش کنی با بچه ها بازی کنه اونم سرو صدا کنه عین بقیه. بگو جز ساعت درس تو هم با بقیه بازی کن

روان درمانگر ببرش

مگه کلاس اول و دوم چقدر درس داره که کل تابستونو بچتو گذاشتی لای منگنه با معلم خصوصی؟ چرا خودت به بچه ات درس نمیدی؟ من کاری به معلم دخترم ندارم خودم مثل یه معلم بچمو درس میدم درسی که قراره فردا معلمش بده رو تو خونه براش میگم دیگه سرکلاس گیج نمیشه و خوب جواب میده با اینکه وضع مالیمونم جوریه که راحت میتونم بزارمش غیرانتفاعی ولی دولتی گذاشتم چون معلمای دولتی درس خونده تربیت معلم و فرهنگیانن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

والا به نظر من که خیلی کیس های مشابه شما دیدم و از اونجایی که خواهرم مشاور تحصیلی هست و با توجه به صحبت های خودتون دختر شما شلوغی کلاس رو بهانه کرده. و به شدت استرسی که شما داری روش تاثیر مخرب داشته بچه کلاس دوم رو آخه آدم اینقدر تحت فشار می‌ذاره من خودم امسال کلاس دومی دارم یه دونه هم اول خدا شاهده با کلاس اولیه که کار ندارم خودش بنویسه یا ننویسه خودش می‌دونه و معلمش که الحمدالله خودش علاقه مند هست و همه کاراشو خودکار انجام میده دومی هم که پسره خیلی خیلی باهوشه ولی بی دقتی تو دیکته مثلاً نقطه هارو جابه جا می‌ذاره نه که بلد نباشه از بس سریع می‌نویسه دوسه بار پارسال تو این قضیه سخت گرفتم براش جواب عکس داد کلا شده بود مثل بچه شما می‌گفت بغل دستم شلوغ کرده معلم داد میزنم ولی بعداً خواهرم گفت به خاطر رفتار منه حالا از الان شاگرد اول نشن مدال المپیک میدان بهشون اصلا بدن به چه دردشون میخوره مهم بار علمی دانش آموز هست نه نمره 

اسی فکر کنم خودت هم کمالگرایی ریشه مشکل از خودته وسواس فکری نداری؟،

بله دارم متاسفانه چون خودم سمپادی بودم و عاشق درس 

الان دلم میخاد بچم مث خودم باشه میدونم اشتباهه 

بچم زیر نظر روانپزشکه چون مشکل عدم تمرکز داشت و دارو میخوره 

اصلا اینجوری نبود بخدا 

خودش بحدی اصرار کرد بزار جهشی بخونم من نذاشتم 

خیلی درسش خوبه و کانون ریاضی و زبان معلماش خیلی خیلی راضی ان 

فقط تو این کلاس اینجوری سفید میده و میگه نمیتونم تو این کلاس تمرکز کنم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
زیر نظره فوق تخصص روانپزشکه و ریتالین میخوره گلم فقط تو کلاس اینطوره همه جا عالیه و معلمای کانون بشد ...

چیکار کردین خدایی با بچه ۸ ۷ ساله که از الان زیر نظر فوق تخصص روانپزشکه ؟؟ دارو هم که هیچی دیگه 

کاش قبل از بچه خودتون و درمان کنید دوستم 

2810