2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست
کله گنده و مدرسه بزرگ و کوچیک رو بچه درکی نداره. سر و صدا و داد بیداد معلم تو همه کلاس ها هست یا اعت ...

زیر نظر فوق تخصص روانپزشکه . گفت بچه خوبه اصلا برا اونم عجیبه ک همه جا عالیه تو کانون و بقیه جاها 

بعد فقط تو کلاس ضعیف عمل کرده 

و گفت کلاسشو عوض کن ببین نتیجه داره یا نه ولی ناظمشون خیلی بهانه اورد ک نمیشه 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خودم همینو میگم ولی میگه مامان اگه بزارنم کلاس الف پیش بچه های اروم همین جارو دوست دارم جابجام ن ...

مگ سر کلاس الف بوده ببینه چه خبره؟

از بس گفتی اینجا بهتره اونجا بهتره بچه یاد گرفته

بگو بهترین رو ما انتخاب کردیم و بهتر ازینجا هیچ جا نیست

بچه وسواس گرفته. بجای ایراد از مدرسه فورا برو مشاور ک‌بچه ات رو نجات بدی. فورا ها

چقدر خوب بود وقتی ک مادر هامون بهمون فشار نمی آوردن 

بخدا ابتدایی همش جای بازی و آموزش عملی ن اینکه از الان بره کلاس خصوصی ریاضی 😬

بچه اگ شلوغ نکنه و بازی نکنه ک بچه نیست حداقل بزار راهنمایی بره بعد 

محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

استارتر 

این و به عنوان یه خواهر میگم

حتی اساتید به نام روانشناسی تاکید میکنن که اون چیز هایی که خودتون میخواید بشید و به بچه تحمیل نکنید ، بزارید بچه با محیط اجتماعی آشنا بشه .

حتما دوران تفریح ، بزارید تفریح کنه

باید بتونه سازگار بشه با محیط ، وگرنه آینده به شدت سختی و داره 

محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

غیر انتفاعی هم از همه قشری هستن

فکر کردی چون پولدارن با فرهنگن؟!

پروفایل عکس خودم نیست

اولاتعجب یامشخص کردم براکلاس اول تابستون چقدرهزینه کردی بچه من کلاس 9بودبرانمونه اینقدرهزینه نکردم یعنی راستشوبگم غیرکتاب Eqهیچ هزینه ای نکردم دوما برومدرسه اماجابجاش نکردن به بچت بگویاحواسشوجمع کنه یامجبوری ببریش مدرسه سال گذشتش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یعنی چی سفید داده؟؟؟

اگر میگفتی ۱۷ـ۱۸ شده به جای ۲۰، اون از سر و صدا می‌تونست باشه. که چاره شم این بود که همونجا بمونه تا عادت کنه . ولی حالا که میگی سفید داده، بلد نبوده دیگه. 

تازه الان که هنوز هیچی یاد ندادن.

خواهر تا کی میخای کلاسو براش آروم کنی تا دانشگاه؟؟؟؟

دنبال راه حل اساسی باش بچه من تو کلاسش ۴۰نفرن و۷تا بچه ی زلزله تو کلاسشن ولی شاگرد اوله

دخترت احتمالا عدم تمرکز داره ولی خیلی باهوشه حتما ببرش مشاور

این که بچه ورق رو سفید داده ،استرس گرفته

هی تو فامیل و پیش دیگران توانایی بچه رو مطرح نکن،انتظارها ازش بالا میره و دخترت تحت فشار قرار میگیره و خدایی نکرده بعدها ممکنه اتفاقهای دیگه ای سرش بیاد یا وقتی درسی رو بلد نشه خودشو سرزنش کنه،بچه رو زیاد بولدش نکن بذار بچگیشو کنه

دختر من سه زبانه است و مسلط به انگلیسی و ترکی ،هر کی میگه دخترت باهوشه میگم نه دخترم بچه معمولیه .

لزومی نداشت سه ماه تابستون باهاش درس کار میکردی،میذاشتی تفریح کنه

اسی فکر کنم خودت هم کمالگرایی ریشه مشکل از خودته وسواس فکری نداری؟،

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

ببین عزیزم پسرمن از دختر شما ۵ سال بزرگتره

این راهها که شما رفتی من آسفالت کردم

سر درس بچم پیر شدم‌مریض شدم

بچه من خیلی خوب و درسخون بود

با‌حساسیت های بیجای من خیلی خراب شد همه چی

الان کلاس هفته دیگه ول کردم

گذاشتم‌مدرسه خیلی سخت گیرگفتم‌برو‌خودت مشکلاتتو حل کن

به نظر من هیچ کاری نکن

اگه مدرسه خوبه بذار خودش با آزمون و خطا راهشو پیدا کنه

کاش من سالها پیش به این نتیجه میرسیدم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

به نظرم به جای اینکه کلاسش رو عوض کنی ببرش پیش روانشناس بچه شما اختلال توجه داره با کوچیکترین صدااگه ...

زیر نظره فوق تخصص روانپزشکه و ریتالین میخوره 

گلم فقط تو کلاس اینطوره 

همه جا عالیه و معلمای کانون بشدت اسمش ورد زبونشونه و گفتن اینده روشنی داره و خیلی باهوشه 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
2810