2777
2789

دوستان گلم سلام

یادتونه یبار تاپیک زدم که دو دلم  بین مدرسه غیرانتفاعی کوچیک با تعداد ۱۰ نفر تو کلاس و خیلی محیط ساده و نقلی ( حیاطش ۸۰ متره) و غیر انتفاعی سطح بالا و گرون و بزرگ و باکلاس ( اندازه مدارس دولتی بزرگه و خیلی شیک و نوسازه )  ولی کلاساش ۲۰ نفره هستن . 

اخر سر همون مدرسه گرونه گذاشتم بچه رو خودشممممم اصرار ررر ک خوبه عاشقشم بزرگه قشنگه شیکه 

کلاس دومه 

الان بعد دو هفته ازمونای تعیین سطح گرفتن بچم کامل برگه رو سفید داده 

درحالیکه کلاس اولو شهریور کامل معلم خصوصی گرفتم ۶ میلیون دادم مرور کامل کردن و ازش ازمون گرفتن 

مرداد و تیر هم ۸ میلیون دادم بخدا کامل کتاب ریاضی و فارسی دوم رو پیشاپیش براش تدریس کامل همراه با حل کتاب های کار درس دادن بهش چون خودش دوست داشت شاگرد اول باشه تو کلاس ( عاشق خوندنه درسه)

حالا بحدی فاجعه امتحان داده این دو سه هفته اخیر که حتی ۴ + ۵ رو بلد نبوده 

کلا سفید داده 

علت یابی کردم گریههههههه که بخدا مامان بشدت کلاس سر و صدا و پچ پچ و داد و هوار میکنن معلم دوبار قهر کرده رفته 

اصلا اصلا نمیتونم تمرکز کنم خیلی اذیتم 

گفتم میخوای برت گردونم مدرسه پارسالت ۱۰ نفره بوذن 

میگه اونجا شبیه خونه قدیمی حیاط دار  هاست خیلی زشته اینجا رو دوست دارم 

اما بچه هاش اذیت میکنن و معلم همش میزنه رو میز داد میزنه کسی هم بحرفش گوش نمیده اصلا 

دختر من کلا بچه اروم و بی صداییه و فقط درس میخونه از شلوغی کلاس خیلی کلافس و همش برگه رو سفید میده 

رفتم مدرسه و شاکی شدم ناظم گفت اوایلشه و بچت خودش حتما ضعیفه درسش وگرنه بچه ها همه جواب دادن 

گفتم بچم پارسال مسابقات ریاضی نفر برتر شده 

تو خونه و تو کلاسای خانه ی ریاضیات معلما بجونش قسم میخورن 

گفت اگه بلد بود جواب میداد سفید نمیداد 

خلاصه که انداختن گردن خودم و گفتن مقصر ما نیستیم 

گفتم بندازیدش کلاس الف اونا ارومن گفت بعید بدونم مدیر قبول کنه و کلی دلیل مسخره اوردن ( کلاس الف بچه های  کله گنده های شهر توش هستن و اونا که پارسال هم همین مدرسه بودن انگار ، اما کلاس ب هرچی شلوغکار پارسال داشتن امسال چپوندن تو ب و بچه منم تازه وارده انداختنش با این ها )

تورو خدا بگین چیکار کنم دوشنبه با پدرش برم مدرسه مجددا بگم جابجاش کنن اون کلاس ؟؟؟ 

مستقیم بریم مدیرشون رو ببینیم بهش بگیم ؟ چون ناظم جوابم کرد 

اگه قبول نکردن بره کلاس الف چیکار کنم بنظرتون بچم داره لطمه درسی میخوره 

تورو خدا دلسوزانه راهنماییم کنید 

از فشار استرس دوباره پریود شدم 

منم بخدا دارم مث همون کله گنده ها ولی من با بدبختی شهریه بچمو جور میکنم حق بچم نیست اسیب ببینه 😔

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من دولتی از همه بهتره.خرج رو هم باید از دبیرستان به بعد بکنی واس بچه .

محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و اینا یاد میگیرن بچه هام دولتی نمیشه بزارم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

زمان ما میرفتیم کلاس ۴۰ نفره خودمون از پس خودمون بر میومدیم معلم چه بلاهای سرمون میاورد،من موندم این بچه ها بزرگ شن چطوری توی این جامعه حقشون رو بگیرن انقدر مادر و پدرشون همراهن

چرا انقدر بچهاتون رو اذیت میکنید

از لحاظ اینکه همه چی باید براشون بهترین انجام بشه

این جور تربیت در اینده نقش برعکس ایفا میکنه ها

بخدا مادر شوهر خواهر شوهرم مدیر مدرسه غیر انتعاعیه و اوضاع مالی خواهر شوهرم عالیه ولی سه تا بچه هاش دولتی مدرسه میرن 

مادر شوهره نزاشت غیر اتفاعی ثبت نامشون کنه

کلاس ده نفره بهتره

بگو کادر دفتر با پدرش و یا با خودتون بد صحبت کردن و با شما والدین لج افتادن(روحیه خودشو خراب نکنید)

بچه دبستانی که اینهمه استرس نداره

مگه میخواد کنکور بده اینجوری میکنی

2810