2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست
چند دقیقه زل میزنه؟پلک میزنه یانه؟ازلحاظ پزشکی میپرسم؟

گلم والا معلمش اینو دیگه نگفت ک پلک میزنه یانه 

😁😁😁😁

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
علت حسادته خیلی از این مادرها یا ندارند که خرج کنندیا اگه دارند خرج بی خود می دونن ببین عزیزم شما ول ...

دختر من کلاس اولی 

غیر دولتی میره ۸۵ میلیون شهریه دادم امسال

به استارتر میگم داره بچه اش رو نابود میکنه حالا بنظر شما من به چی ایشون حسادت میکنم؟

مطمئن باش اکثر کاربرها هم از دلسوزی میگن وگرنه کسی ایشون رو نمیشناسه که حسادت کنه و اصلا چیزی برای حسادت وجود نداره!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم راهنمایی کردم استارتر ولی توهین فرق می کنه اینکه بخندی با حالت تمسخر هی بگی بچه های ما که دولتی ...

ممنونم گلم بله واقعا دلسوزانه نظر داذین و حالمو درک کردین خدا خیرت بده

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
عزیزم من با یه کاربر یه مکالمه کوتاه داشتم تموم شد‌ . الان دلیل ادامه بحث چیه؟ باشه پذیرفتم روزتون ب ...

اسارتر اصلا با کلمه بی تفاوتی و نادیده گرفتن آشنایی نداره بخاطر همین هم خودش و هم بچه هاش دارن اذیت میشن 

تکرار میکنه اون به من بی احترامی کرد یا توهین کرد 

گاهی تو هین و تلنگر یکی باعث میشه آدم به خودش بیاد تا ببینه شاید برای یه مسئله بی ارزش توان بالایی صرف کردی 

گاهی برای کشیدن ترمز تفکر غلط  نیازه که تلنگری بخوره 

دختر من کلاس اولی غیر دولتی میره ۸۵ میلیون شهریه دادم امسالبه استارتر میگم داره بچه اش رو نابود میکن ...

شماها اول متن و فقط می خونید من خودم بعد به مشکل استتارتر اشاره کردم 

یعنی انقدر سختتون هست که بقیه مطلب و بخونید 

یا انقدر سختتون هست که ریپلای من و اشاره به توهین یه کاربر بدونید

خب برید بخونید ببینید چطور توهین کرده 

چه مادر خوبی هستید شما واقعا بهشت زیرپای شماست کاش همه مادرا مثل شما مسئولیت پذیر بودن

ممنونم عزیز دلم خودت خوبی ک بقیه رو خوب میبینی مرسی عزیزم 

دوست خوبم درست نیست از خودم تعریف کنم شاید جلوه ی خوبی نداشته باشه ولی بله به موفقیت های زیادی رسیدم ...

تمام این کارا رو خاهرمنم کرد با این تفاوت که تابستونا تفریحش براه بود خودشم با درس و تست نکشت جدی میگم. الانم داره دکترا میخونه همیشه تفریحشو داده و هیچ وقت این وسواسی که شما داری   رو هم دچارش نشده زیر ۳۰ سالشه کلی مقاله سیستماتیک داده و ۳ تا کتاب ترجمه کرده زبان انگلیسیش در حد ترجمه کتاب هست تاحالا دوتا جایزه و برده تو رشتا خودش  بنظرم شما خیلی وسواس داری بهتره ی روانشناس بری خاهرانه گفتم داری بچت رو داغون میکنی 

چرا ریتالین میخوره ؟شاید دوزش بالا و پایین شده رو هورموناش اثر گذاشته

منم حس میکنم دوزشو ک تغییر داده اثر منفی داشته براش 

نگران نشی ها گلم اگه تو خونه ندیدی پس ان شالله هیچی نیست آخه زل زدن خوب نیست تجربه داشتم که میگم

نه هرگز زل نمیزنه خدارو شکر 

ممنونم عزیزم ک اطلاع داذی بم 

نمیگم نیستن ولی حداقل در شهر ما دولتی هاش اصلا محیط خوبی نیستن و بچه اول ابتدایی دیدم پیرسینگ و تتو ...

دیگه دارم حس میکنم تاپیکت سرکاریه🥴😂

بچه کلاس اولی پیرسینگ و تتو داشته؟؟

تمام این کارا رو خاهرمنم کرد با این تفاوت که تابستونا تفریحش براه بود خودشم با درس و تست نکشت جدی می ...

ممنونم عزیزم  بله با دخترم همیشه میرم پیش مشاور تقریبا یکساله ک بدونم اگه مشکلی داره برطرف کنم 

خوب بود تا قبل مهر همه چیز عالی بود 

نمیدونم تو این دوهفته چیشده تو این مدرسه ی جدیدش ک بچه روحیه اش بهم ریخته 

2810