2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست
عزیزم شما که سمپادی بودی نتیجه اش چی شد ؟ الان جراح مغز و اعصابی ؟ میخوام بدونم به چی رسیدی که بچت ه ...

دوست خوبم درست نیست از خودم تعریف کنم شاید جلوه ی خوبی نداشته باشه ولی بله به موفقیت های زیادی رسیدم 

ارشد مامایی ام شاغل بودم در بیمارستان ک مجدد بخاطر دوتا بچم از کار اومدم بیرون ک کنارشون باشم خدارو شکر تونستم دوتا کتاب بنویسم وچاپ کنم و صاحب امتیاز یک نشریه در دانشگاه هستم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

یعنی واقعا فکر میکنی تو غیرانتفاعی بچه ها بی ادب نیستن؟🤦‍♀️😂

💍🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاقل بودن بقیه رو من و شما تعیین نمیکنیم. هر کس اختیار داره نظرشو بگه قانون نزاشتن ک حتما باید نظر خ ...

عزیزم نظر با بی احترامی دو مقوله جداست چرا نمیخواین بپذیرین واقعا من همه اونایی ک محترمانه مخالف نظرم بودن رو لایک کردم اتفاقا 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

😐😐😐😐

خداییش تربیت به شهر و حومه شهر ربط نداره.ادم بی تربیت بی تربیته .الانم یاد نگیره دو سه سال دیگه خودش از این و اون میشنوه مستقیم میاد ازتون میپرسه مامان فلانی فلان خرف زد یعنی چی؟من مدارس غیر انتفاعی دیدم که از مدرسه دولتی بچه هاش بی تربیت تر بودن.اینا دلیل نمیشه که

از سه سالگیبا روش خودمونغیرمستقیم بدون ذره ای فشار،مثل زبان مادری یاد گرفت

اهان با کلیپ ؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
گلم میگم رتبه اورده تو مسابقات ریاضی تابستون سطح زبان و ریاضیش چنان بالا بود ک با بچه های ۱۰ تا ۱۲ س ...

چرتکه؟معلم‌خصوصی؟ کانون؟

داری  چیکار میکنی با بچت ؟ داری چیکار میکنی؟

دارم اگاه سازی میکنم برای شما ، به فکر اینده هم باش اتقدر درس رو  بزرگ‌نکن حساس باش قاطع باش ولی نه......

خدای نکرده، از همه ی بچه ها  دور خیلی از خودکشی های نوجوانان که دلیلی براش پیدا نمیشه به خاطر  براورده نکردن انتظار والدین و فشار اتفاق میفته

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
یعنی واقعا فکر میکنی تو غیرانتفاعی بچه ها بی ادب نیستن؟🤦‍♀️😂

نمیگم نیستن ولی حداقل در شهر ما دولتی هاش اصلا محیط خوبی نیستن و بچه اول ابتدایی دیدم پیرسینگ و تتو و و کاشت ناخن و ...... 

واقعا نمیتونم اجازه بدم بچم بره تو اون محیط ها چون زوده برا این مسایل واسش

چرا اینقدر بچه رو اذیت میکنید تو فشار می‌ذاری بذار بچگیش رو بکنه آخه این همه کتاب وکلاس پیش برای چی بوده چرا معلم گرفتی جلو جلو درسش بده الان که توصیفی هست اگه میگه می‌خوام اول باشم بهش بگو مهم اینه خودت باشی و هماهنگ با بقیه تو هم پیش میری یاد میگیری 

واقعا بردار بذار مدرسه دولتی 

از الان این همه استرس برای بچه درست نکن فردا میخواد بره دانشگاه یا کار کنه یا اگه دختره مادر باشه اینجور بیستش بشه نوزده خودخوری می‌کنه 

بذارخوش باشه درسم همه یاد میگیرن الان توصیفی شده دبیرستان نیست که بخواد کنکور بده 

چرتکه؟معلم‌خصوصی؟ کانون؟ داری چیکار میکنی با بچت ؟ داری چیکار میکنی؟دارم اگاه سازی میکنم برای شما ، ...

گلم خودش تمایل داره بشدت عاشق ریاضیاته 

مشاورش گفت اگه خودش مشتاقه بزارش ولی استرس نده بهش 

گذاشتیمش 

کلاسای نقاشی و شاهنامه خوانی هم رفته و بشدت علاقه نشون داده و میگه مامان بازم بفرستم خیلی خوش میگذره

عزیزم نظر با بی احترامی دو مقوله جداست چرا نمیخواین بپذیرین واقعا من همه اونایی ک محترمانه مخالف نظر ...

عزیزم من با یه کاربر یه مکالمه کوتاه داشتم تموم شد‌ . الان دلیل ادامه بحث چیه؟ باشه پذیرفتم روزتون بخیر

زیر نظر فوق تخصص روانپزشکه . گفت بچه خوبه اصلا برا اونم عجیبه ک همه جا عالیه تو کانون و بقیه جاها بع ...

من هنوز پسرم مدرسه نمیره. اما بهت یه توصیه ای دارم. لطفا وقتی دخترت وارد خونه میشه مدام نپرس کسی اذیتش کرده یا نه. نپرس معلم چیکار کرده و .... 

بهش زمان بازی و ریلکس بودن بده. نمره امتحان مهمه. اما نفر اول بودن مهم نیست. ازش بپرس با کسی دوست ده یا نه. یا چه بازی تو مدرسه کرده. 

همسر من مادری مثل شما داشته. مدام درس و امتحان و ... 

نفر اول کنکور بوده تو رشته خودش. تو ارشد تو دکترا. 

اما باور کن زندگی کردن بلد نیست. یک انسان عصبی و پرخاشگر و استرسی هست که همه چیز باید باب میلش باشه. 

حتی نمیونه تفریح چی  هست. حتی یک دوست نداره که باهاش درد و دل کنه. هیچی هیچی. ته راهی که میخوای تو دخترت رو ببری شوهر منه. 

بزار دخترت یک زندگی عادی داشته باشه. تمرکز رو درس مال دوران دبیرستان. از الان این همه استرس آینده اش رو نابود میکنه. زندکی فقط کتاب و درس نیست.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بله دارم متاسفانه چون خودم سمپادی بودم و عاشق درس الان دلم میخاد بچم مث خودم باشه میدونم اشتباهه بچم ...

عزیزم اگه مشکل تمرکز داشته باشه و بیش فعال باشه نمیتونه بشینه بخونه اصلا آرام قرار نداره رو کتاب چه برسه به اینکه شاگرد اول باشه 

قطعا هستن ولی باتوجه به اینکه تعداد کمتری هستن خب بی ادباشم کمتره🤣

این خانم میخواد رو مواردی کنترل داشته باشه که اصلا قابل کنترل نیست ،، مشکلشون همینه ،،

💍🩷
2810