2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51646 بازدید | 351 پست
گلم میگم رتبه اورده تو مسابقات ریاضی تابستون سطح زبان و ریاضیش چنان بالا بود ک با بچه های ۱۰ تا ۱۲ س ...

بچه درونگراست ومتاسفانه بدرفتاری حالشوبدکردی کاش بری دکتربچه هاتواذیت نکنی   برااونیکی هم سخت گرفتی  اینکارنکن باهاشون من غریبه ام خواستی گوش بده خواستی گوش نده اماحتمابروروانپزشک

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دقیقا من بکسی بخدا بی احترامی نکردم این خانمه اومد اینقدر بد حرف زد باهام

چون خودشون با شما مقایسه می کنند فکر می کنند برای بچه کم کاری کردند در صورتی که شما فقط نگران هستید

من برای روان شناس همیشه رفتار درمانی و توصیه می کنم به نظرم رفتار درمانی خیلی به بچه کمک بیشترری می کنه 

در ضمن اصلا از بچه هات نه تو محیط مجازی نه تو فامیل حرف نزن 

بچه های منم به شدت باهوشن دختر خودم سمپاد امسال قبول شد ولی شما یه نگاه به تاپیک اخرم بنداز یه مشکل داشتم یکی که دخترش قبول نشده بود سمپاد از حسادت اونم تو محیط مجازی چه تیکه ها که به من ننداخت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت به سمپاد ، ببین چه استرسی به جون مردم انداخته

مامان منم همینجوری بود . خودش اصلا نمیدونست سمپاد چیه بعد که دو تا از بچه های فامیل ( پولدار بودن ) قبول شده بودن گیر داده بود که تو عرضه نداری اونا دارن مدرسه خوب میرن . هر چی میگفتم اونا کلی کلاس رفتن تو کتش نمیرفت . من معدلم بیست بود همه معلما و مدیر از من راضی بودن ولی خب تو سن کم بلد نبودم تست بزنم تا حالا اصلا هم چین امتحانی ندیده بودم مطمئنم منم اگه مثل اونا کلاس میرفتم حتما قبول میشدم چون استعداد و پشتکارشو داشتم ولی خب مامانم اینا رو درک نمیگرد فقط میدید اونا قبول شدن میزد تو سر من انقدر سر این موضوع تو همون سن کم ده ، یازده سالگی بهم استرس وارد شد اعتماد به نفسم له شد . بلوغم شدم پریود شدم یهو چشمام خیلی ضعیف شد عینکی شدم خیلی دوران بدی بود . هنوزم که هنوزه عصبانی بشه اون بچه فامیل رو میکوبه تو سر من

منم خودم همینو میگم ولی میگه مامان اگه بزارنم کلاس الف پیش بچه های اروم همین جارو دوست دارم جابجام ن ...

الان بچه شما رو ببرن کلاس الف پس فردا همه ی مامان ها میان میگن بچه مارو هم ببرید 

پس قطعا همچین کاری نمیکنن و واقعا دلیلی هم نداره اینکه بچت برگه سفید تحویل میده ربطی به شلوغی کلاس نداره مشکل از خود بچه اس عزیزم ببرش روانشناس کودک کمکت میکنه

استارتر عزیزم من حس میکنم بچه ات چون از شرایط راضی نیست جواب سوالا رو از عمد نمیده نه اینکه سر و صدا باعث به هم ریختن تمرکزش بشه.لج کرده بچه

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
دقیقا من بکسی بخدا بی احترامی نکردم این خانمه اومد اینقدر بد حرف زد باهام

روانپزشک به کارت نمیاد یه مشاور کودک برو حتما بچه ۷ ساله ک درمان دارویی نیاز نداره با یه مشاور خبره کارت حل میشه یه نفس عمیق بکش و به خودت قول بده از امروز کمتر به خودت و بچت سخت میگیری هر جا دیدی دوباره داره وسواست برمیگرده اون موضوع رو رها کن بعد دوباره بهش فکر کن وقتی اروم شدی

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

استاتر عزیز به خدا این راهش نیست فشار رو از رو دخترت کم کن قرص های عجیب غریب بهش نده کلاسای مختلف نبرش بزار درسشو بخونه اگه تونستی کنارش یه رشته ورزشیم ادامه بده واسه تمرکز حواسش خیلی خوبه

کلاسشم حتما عوض کن شاید کسی تو اون کلاس اذیتش میکنه پا فشاری کن بگو اگه عوض نکنین بچه رو میبرم یه مدرسه دیگه و در آخر یه نصیحت خواهرانه بزار دخترت بچگی کنه چند سال بعد نشه یکی مثل من که حسرت نوجوانی نکردنم تا ابد رو دلم موند 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

ندیده بودم کسی واسه کلاس اول و دوم معلم خصوصی بگیره 

شما به بچت یاد میدی که باید بهترین باشه همین اعتماد به نفسش رو میاره پایین از ترس اینکه امتحان رو ۲۰ نشه برگه رو کلا خالی میده

ببین اگه بچه ات به کلاس هنری علاقه داره برو اسمش رو بنویس تا یکم از فکر درس و مدرسه رها بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
عزیزم ،داریم مثال میزنیم که بدونهبچه باید اجتماعی بشه ، بتونه سازگار بشه با محیط این کامنت هایی که م ...

دقیقا مشکل استارتر مثل این می مونه که طرف بگه من باردار نمیشم 

شما به جای راه حل بگید من که شکر خدا همون دفعه اول باردار شدم دو تا بچه دارم تو جتما وسواس داری استرس داری که باردار نمیشی 

خب الان که کمکمی نکردیم بیشتر استرس و بالا بردیم

ببین منم موافقم که استارتر سخت گرفته 

ولی باید به همین مادر سخت گیر مشاوره بدیم 

با تخریبش نمی تونیم کمکمی بهش بکنیم

عزیزم امیدوارم بتونی راه حلی پیدا کنی تا به آرامش برسید،من چند وقت فیلم کره ای دیدم والدین سمی جالب بود برام اگه دوست داشتی ببین

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزم حالا مامان من نمیدونست ساعت چند میرم مدرسه و میام خودم صبحونه مو حلضر میکردم و میخوردم و باتغذ ...

مامان من روز اول کلاس اول نیومد دنبالم خودم رفتم خونه در زدم درو باز کرد گفت وای یادم نبود مدرسه ایی بیام دنبالت 😅

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

دیگه هم تاپیک رو قفل کن هر مادر وپدری از نظر خودش صلاح بچه اش رو میخواد 

ممکنه یه مامان عالی نشی برای بچت حداقل سعی کن کافی باشی ک تو نوجوانی ازت نترسه  رفیق باشی باهاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان من روز اول کلاس اول نیومد دنبالم خودم رفتم خونه در زدم درو باز کرد گفت وای یادم نبود مدرسه ایی ...

🤣🤣👌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه درونگراست ومتاسفانه بدرفتاری حالشوبدکردی کاش بری دکتربچه هاتواذیت نکنی برااونیکی هم سخت گرفتی ...

بنظر من این خانوم کارایی که تو بچگی نتونسته انجام بده رو بچش داره پیاده میکنه اول و دوم ....و معلم خصوصی عاخه

2810