2777
2789
اره. ولی هم خودم هم شوهرم نمی دونم ربط داره یا نه فکر میکنم چون سنمون بالاست زیاد حوصله بچه داری ندا ...

یعنی تاثیر داره من میگم ادم هر چقد پخته تر باشه میتونه بچه رو بهتر تربیت کنه همیشه نگرانم قراره چطور مادری باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی رو ۲۸ سالگی دنیا اوردم

دومین بارداریم پارسال سقط شد 

سومیش رو الان باردارم الان ۳۶ سالم هست ولی میگم بارداری زیر سی سال از همه بهتره الان بدنم نمیکشه حوصله ندارم افسردگی هم گرفتم

اخی عزیزم شهر غریب سخته ولی خوب با بچه سرگرم میشی

اره بخدا نمیدونی چقد اذیت شدم

غریبی تنهایی ی طرف

همیشه تو خونه نفسم میگرفت حوصلم سرمیرفت

فشار روحی روانی خانواده شوهر ی طرف

الان دگ سرم گرم میشه کسی ام اذیت کنه حواسم پرت میشه مثل قبلا بخاطر بیکاری و تنهایی فکر نمیکنم و غصه نمیخورم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
یعنی تاثیر داره من میگم ادم هر چقد پخته تر باشه میتونه بچه رو بهتر تربیت کنه همیشه نگرانم قراره چطور ...

درسته این حرف اما حوصله بازی کردن و گریه های زیاد نداریم 😂😂. از طرفی بچه من از موقع نوزادی تا الان که یک سالش شده شبا نمیخوابه خیلی سخته واسم. 

2810