2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه نگهداری بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 46 پست
چرا افسردگی داری؟

۵ ساله درگیرم تایپیکای قبل توضیح دادم شرایط روحیم بده اوایل آسنترا بعد فلوکستین ۱۰ الان فلوکستین ۲۰ میخورم ولی هییییچ کدوم اثر نداره

یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا بفرست🦋
منم خودم این دوران گذروندم فقط تنهاراهش مشغول کردن خودته،همین نمازبخون برومسجد من خودم نمازجماعت میر ...

اگر بشه اینکارو میکنم مادرم شاغله خیلی وقت نداره متاسفانه ولی خودم دنبال متخصص طب سنتی میگشتم بلکه طبعم متعادل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ ساله درگیرم تایپیکای قبل توضیح دادم شرایط روحیم بده اوایل آسنترا بعد فلوکستین ۱۰ الان فلوکستین ۲۰ ...

چیزی پیدا نکردم بانو ،

علتش چی بوده؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

چیزی پیدا نکردم بانو ،علتش چی بوده؟

پس احتمالا اکانت دومم بوده‌ 

علتش استرس استرس استرس از پایه ششم شروع کردم بکوب درس بخونم و متوجه نبودم استرسم داره بالا میره تا رسید به تیک عصبی و تپش قلب و متاسفانه افسردگی و الان من مادرم هر کاری میکنیم نمی تونیم حالمو بهتر کنیم دیگه هیچ ایده ای ندارم. پیش پنج رواپزشک رفتم همه فقط یا شعار میدادن یا مشت مشت قرص

چرا میخوای کنترلش کنی؟ وقتی رابطه نداری این واکنش طبیعی بدن هست.

گناهه چیکار کنم من اخه..😭باز اگه نگران غسل نبودم یه حرفی..عذاب وجدان دارم بخاطرش

پس احتمالا اکانت دومم بوده‌ علتش استرس استرس استرس از پایه ششم شروع کردم بکوب درس بخونم و متوجه نبود ...

اینو باید بتونی کنترل کنی .

چون نمره یکی دوبار  چیزی نبوده و نیست که آیندتو بسازه ،مخصوصا بیست پنج صدمش . اونم تو این سن 

اینو باید بتونی کنترل کنی .چون نمره یکی دوبار چیزی نبوده و نیست که آیندتو بسازه ،مخصوصا بیست پنج صد ...

خوشبختانه یا متاسفانه فعلا دیگه برام مهم نیست و مدرسه نمیرم.نمیدونم چیکار کنم.نمیدونم چرا اینطور شدم.به یازدهم که رسیدم باطریم تموم شد..

برید روانپزشک بهتون دارو میده کم میشه ان شاء الله. برای غسل هم نیت غسل کافیه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
۵ ساله درگیرم تایپیکای قبل توضیح دادم شرایط روحیم بده اوایل آسنترا بعد فلوکستین ۱۰ الان فلوکستین ۲۰ ...

فلوکستین ۲۰ خیلی قوی نیست. داروهای دیگه هم هست که بهش اضافه میکنن. به پزشکتون مراجعه کنین 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
برید روانپزشک بهتون دارو میده کم میشه ان شاء الله. برای غسل هم نیت غسل کافیه.

خیلی ممنونم سعی میکنم برم🌷بله میخواستم مطمئن بشم چه نیتی باید بکنم شک داشتم

فلوکستین ۲۰ خیلی قوی نیست. داروهای دیگه هم هست که بهش اضافه میکنن. به پزشکتون مراجعه کنین

نمیدونم چند نفر برای افسردگیم شوک درمانی رو پیشنهاد دادن ولی پزشکم گفت سنم کمه و فعلا این قرص رو مصرف کنم.دنبال روانپزشک مطمئن میگردم که قرصی بده اثر کنه حداقل

نمیدونم چند نفر برای افسردگیم شوک درمانی رو پیشنهاد دادن ولی پزشکم گفت سنم کمه و فعلا این قرص رو مصر ...

داروهای کمکی زیاده. 

خوشبختانه یا متاسفانه فعلا دیگه برام مهم نیست و مدرسه نمیرم.نمیدونم چیکار کنم.نمیدونم چرا اینطور شدم ...

فقط برام سواله تو چطور همزمان دهمی ،بیست و دو سالته ،الانم میگی یازدهمی آخه ....

خدانگهدار 🤣

فقط برام سواله تو چطور همزمان دهمی ،بیست و دو سالته ،الانم میگی یازدهمی آخه ....خدانگهدار 🤣

اگه فکر میکنی تا اینجاش دروغ گفتم که هیچ.خدا بهتر میدونه من فقط دنبال راه حل بودم. در ضمن عزیزم زدم ۲۲ سال چون ۲ سالی هست اینجا میام و میدونم خیلی کابرا به  به نوجوونا گارد دارن دیگه اینو خودت بهتر باید بدونی

2810