2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه نگهداری بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 46 پست

چیز گرم کمتر بخور می خرما و...

دوش حتما حتما با آب سرد بگیر ( حالا نمی خواد بری با آب یخ حموم کنی ولی خب اصلا گرم نباشه ) 

زیاد بدن خودتو سعی کن نگاه نکنی .

فیلم و عکس که کلا حذففففف

ادرارآور اصلا نگه ندار و شب حتما قبل خواب برو دستشویی( تاثیر داره) 

ورزش و سرگرمیتو تا میتونیییییییییی زیاد کن .

و آخری که درمان همیشه افسردگیته که علاقشو باید ریشه کن کنی .(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

همین دیگه خسته شدم تا الان داشتم گریه میکردم یه مدته نمازامم به تاخیر افتاده حالم از خودم بهم میخوره ...

مث اینه گ‌چون پریود میشی از خودت بدت بیاد خوب یه دوره از بدنته داری بزرگ‌میشی برای ازدواج و بچه اوردن لازمه این حسا سرتو گرم کن حمام کن تندتند آب عطش آدمو مباره پایین دارچین و زنجبیل و این چیزارو قاطی چای نکن دوسه ماه دیگ درست مبشه یه فصل از زندگیته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غسل جنابت کن.خیلی سخته اگه طبعت گرم باشه واقعا اذیت میشی‌.خیلی سخته.خدا کمکت کنه

نمیدونم شاید جدیدا طبعم گرم شده روم نمیشه به کسی بگم یا درموردش حرف بزنم.واسم دعا کن لطفا دعای خودم که اثر نداشته

یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا بفرست🦋
عزیزم اصلا نگران نباش اگه توی بیداری با خودت خدای ناکرده....اون خرامه وگناهه بزرگیه ولی وقتی خوابی ه ...

الان خیلی عذاب وجدان دارم نمیدونم چیکار کنم از سرم بپره😭

ادویه غذاتوکم کن عزیزم،فلفل،پیازخام،دارچین،زنجبیل،کلاگرمی مصرف نکن

سعی کن ورزش کنی باشگاه بری،اگرنمیتونی باشگاه بری،توخونه یه تایمی هرروزبرای خودت ورزش کن(اول نرمش بعدهم ورزش)

وحتمابه نحوی انرژی توتخلیه کنی حالایاباکلاس یاباورزش .....

یه هنری یادبگیر وخودتومشغول کن

مثلاکارهای خونه روانجام بده،اشپزی

نمیدونم شاید جدیدا طبعم گرم شده روم نمیشه به کسی بگم یا درموردش حرف بزنم.واسم دعا کن لطفا دعای خودم ...

من بخاطر اینکه کلیه هام سنگ ساز بودن یه داروی طب اسلامی میخورم بی اندازه گرم و برای میل جنسی رو زیاد میکنه روی قوطیش نوشته .رو شدن نمیخاد این یه چیز طبیعی توی وجود هرادمی هستش ویه نیاز اساسی حالا یکی بیشتر یکی کمتر مهم کنترل کردنشه خدا کمک هممون کنه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
چیز گرم کمتر بخور می خرما و...دوش حتما حتما با آب سرد بگیر ( حالا نمی خواد بری با آب یخ حموم کنی ولی ...

مممنونم ازت.سعیم میکنم بخاطر این افسردگی منی که خودمو واسه نمره ۲۰ میکشتم الان مدرسه نمیرم.وسط درگیری با افسردگیم این مشکلم بهش اضافه شد.ممنون از رهنماییت🌷

ادویه غذاتوکم کن عزیزم،فلفل،پیازخام،دارچین،زنجبیل،کلاگرمی مصرف نکنسعی کن ورزش کنی باشگاه بری،اگرنمیت ...

مممنونم از راهنماییت.سعی میکنم انجامشون بدم خودمم خسته شدم

من بخاطر اینکه کلیه هام سنگ ساز بودن یه داروی طب اسلامی میخورم بی اندازه گرم و برای میل جنسی رو زیاد ...

ای کاش گناه نداشت الان این میزان عذاب وجدانی که من دارم هیچی کم نمیکنه.خیلییی خجالتیم نمیتونم به کسیم درموردش بگم متاسفانه

مممنونم از راهنماییت.سعی میکنم انجامشون بدم خودمم خسته شدم

منم خودم این دوران گذروندم فقط تنهاراهش مشغول کردن خودته،همین 

نمازبخون برومسجد من خودم نمازجماعت میرفتم وکلاخودمومشغول میکردم والبته ازلحاظ طب سنتی هم رفتم دکتر اصلاح مزاج هم کردم،اگ بری خیلی کمکت میکنه

2810