2777
2789

خانوما این تیتر رو زدم که آقا نیاد خیر سرم

من دخترم و ۱۷ سالمه و جدیدا دائم تو خواب احتلام میشم که اعصاب نمونده برام افسردگی شدیدم داره احساس میکنم این به اون دامن میزنه

بخدا کسی رو ندارم اینو بهش بگم دست خودم نیست یه مدتیه طبعم گرم شده و...کنترل سخته خسته شدم بخدا.از یه سمتم حالم روحیم داره من و مادرم و داغون میکنه.الان به من بگید اخه چیکار کنم

فکر میکنم باید غسل کنم درسته؟چه نیتی برای غسل کنم؟اگر هم کسی راه حل داره که کنترلش کنم توروخدا بگه یک دنیا ممنون میشم

یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا بفرست🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ورزش کن خودتو با یچزی سرگرم کن تا دیگ بهش فک نکینی

تایپیکای قبلم رو بخونید اصلا حالم روحیم اجازه ورزش نمیده یه مدته نه از خونه بیرون میام نه مدرسه نه درس دائم تپش قلب و...اگه میشد حتما ورزش میکردم بخدا

تایپیکای قبلم رو بخونید اصلا حالم روحیم اجازه ورزش نمیده یه مدته نه از خونه بیرون میام نه مدرسه نه د ...

خب هر کار دیگ کن تا از سرت بیوفته دیگ بلاخره ی چیزیه که توی همه وجود داره 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

غریزته ن گناهه ن چیزی غسل کن حمام تندتند برورژیم غذاییت سعی کن خیلی گرمی نباشهولی خب غریزه س دیگ نمی ...

همین دیگه خسته شدم تا الان داشتم گریه میکردم یه مدته نمازامم به تاخیر افتاده حالم از خودم بهم میخوره 

منی که وسواس داشتم الان ببخشید ولی حتی به نظافت شخصیم به زور میرسم...

عزیزم اصلا نگران نباش اگه توی بیداری با خودت خدای ناکرده....

اون خرامه وگناهه بزرگیه 

ولی وقتی خوابی هیچ گناهی نیست ناراحت نباش طبیعت بدنت توی خواب اینجوریه واین نعمت خداست که کسایی که مجرد هستن توی خواب تخلیه بشه

اگه میدونی که تو خواب واقعا ارضا شدی و اوج لذت جنسی رو حس کردی محتلم شدی وغسل واحبه

غسل جنابت.....

تایپیکای قبلم رو بخونید اصلا حالم روحیم اجازه ورزش نمیده یه مدته نه از خونه بیرون میام نه مدرسه نه د ...

غسل جنابت کن.خیلی سخته اگه طبعت گرم باشه واقعا اذیت میشی‌.خیلی سخته.خدا کمکت کنه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
تو خواب واکنش بدنته عزیزم گرمی کمتر بخور، چیزای تحریکی نبین تا حدودی کمک کنندننمازتو بخون و اینه غسل ...

من خیلییی سادم نه اهل فیلمم نه طبعم گرمه.                بشدت سوداییم نمیدونم چرا دائم این حالتو دارم.سنمم به ازدواج و اینجور چیزا نمیرسه..

2810