2777
2789

من هفته 21 ام الان دو هفته هست کشاله هردو رانم تا زانو خیلی درد می‌کنه و الان چند روزه که قسمت واژن هم درد می‌کنه

طول سرویکسم هفته 17 ، 40یود  که دکتر هم چیزی نگفت گفت همه چیزت خوبه 

پس این درد از چیه؟ خطرناکه؟ وقت دکترم برای دو هفته بعده نمی‌دونم صبر کنم یا برم الان 

درد کشاله رانم مثل اینه که ورزش کرده باشی و وزنه زده باشی 

منم کلا کشاله‌ی رانم درد میکرد اصلا خوب نمیشد همیشه بود باهام این دردمیگن لگن میخواد جا باز کنه کم ک ...

جدی ؟ اگه طبیعی باشه اشکال نداره تحمل میکنم 

من ترسیدم نکنه چیز بدی باشه آخه اخیرا خیلی کار کردم اسباب کشی داریم و ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی ؟ اگه طبیعی باشه اشکال نداره تحمل میکنم من ترسیدم نکنه چیز بدی باشه آخه اخیرا خیلی کار کردم اسبا ...

دل درد و کمر درد نباشه و لکه بینی نداشته باشی مشکلی نیست

ولی اگر کشاله ی ران باشه بدون هیچ علائم دیگه ای همینه که طبیعیه ولی من یادم نیست از هفته‌ی چندم شروع شد

دردش یه جوریه که انگار یکی از وسط میخواد نصفت کنه یا رفتی باشگاه فقط وزنه‌ی سنگین پا زدی 🥴😄