2777
2789
عنوان

باطل شدن طلسم سنگین با سوره بقره

160 بازدید | 15 پست

کسی تجربه داره تعریف میکنی

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر روز بخونی ؟؟؟

باید وضوح بگیری و بخونی روزی یه بار تا زمانی که حس کنی اون طلسم از بین رفته ولی معمولا یه بار بخونی جواب میده

من شنیدم حتی اگر کسی جن زده هم بشه این سوره رو براش میخونن که جن از بدن طرف بیاد بیرون

خواهر راستش من پخش میکنم ولی یخورده حس میکنم سنگینی داره زیاد نمیدونم چرا دلم نمیخاد برم دور و بر ...

پخش کن اما توهم بخون خوندن تو اثرات بیشتری داره

به مدت ۱۹ روز بخون 

پخش کنی هم اوکیه ها اما .

تیارام،همون‌دانشجویِ سال‌ِاولِ‌پزشکی‌که‌بابایِ باباجان‌هاست. !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

پخش کن اما توهم بخون خوندن تو اثرات بیشتری دارهبه مدت ۱۹ روز بخون پخش کنی هم اوکیه ها اما .

تجربه داری طلسمت باطل شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من مشکل زیاد داشتم ۱۰ ۱۵ روزی تو خونه پخشش میکردم بیشترشون حل شد

چندبار پخش کردین در روز

طلسم نداشتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تجربه داری طلسمت باطل شد

داره میشه

تیارام،همون‌دانشجویِ سال‌ِاولِ‌پزشکی‌که‌بابایِ باباجان‌هاست. !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

۴۵ روز شنیدم ک خیلی دلم میخاد بخونم ولی وقت نمیشه اصلا

شما ۱۹ روز رو بخون

چندبار پخش کردین در روزطلسم نداشتین

طلسمو اینارو نمیدونم ولی چن بار یه کاغذایی تو حیاطمون پیدا کردم و زندگیمون کاملا بهم ریخته بود 

روزی یبار حتی بعضی وقتا تا اخرم پخش نمیکردم الان تقریبن ۸۰ ۹۰ درصد مشکلا حل شدن

طلسمو اینارو نمیدونم ولی چن بار یه کاغذایی تو حیاطمون پیدا کردم و زندگیمون کاملا بهم ریخته بود روزی ...

چندروز پخش کردین گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810