2777
2789
عنوان

چی باعث میشه که جذب یک پزشک بشید و اونو انتخاب کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 102 پست
خب درصورتی میشه اون پرستارو اونجا نگه داشت که ویزیت خودشون و تعداد تزریقی سرم و آمپول زیاد باشه وگرن ...

هر مطب و درمانگاه و تزریقاتی و هرچیزی حتی مغازه سوپری چند ماه اول خاک خوری داره تا شناخته بشه 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
شما میدونید توی سیستم دولتی پرداختی پزشک بابت همون آپاندکتومی چنده؟ یه حدسی برنیدخصوصی هم که تکلیفش ...

والا دقیقشو نمیدونم ولی خواستید دقیقشو درمیارم بهتون میگم.توی هرشیفت گاهی پزشک پانزده تا عمل ممکنه بکنه و بنابراین مبلغ کارانه چیز پایینی نیست.ایشون جراحن؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر مطب و درمانگاه و تزریقاتی و هرچیزی حتی مغازه سوپری چند ماه اول خاک خوری داره تا شناخته بشه

بله درسته و بستگی هم داره که شهر بزرگ باشه یا کوچیک

والا دقیقشو نمیدونم ولی خواستید دقیقشو درمیارم بهتون میگم.توی هرشیفت گاهی پزشک پانزده تا عمل ممکنه ب ...

من بهتون میگم 

۶۰ هزار تومن! بله 

باور نمیکنید ولی حقیقته

سهم پزشک از یک جراحی آپاندکتومی توی بیمارستان دولتی همینقدره

کارانه ها خیییییییلی زیاد بشه شب و روز مریض بگیره و کلا توی اتاق عمل زندگی کنه نهایتا ۳۰. ۴۰ تومن 

متخصص

نه عمومی

وگرنه عمومی که کارانه زیر ۷. ۸ تومنه

من بهتون میگم ۶۰ هزار تومن! بله باور نمیکنید ولی حقیقتهسهم پزشک از یک جراحی آپاندکتومی توی بیمارستان ...

نه عزیزم اینطوری هم که میگید نیست وقتی متخصص بیهوشی خودش میگه کارانه م ۳۰۰ هست بنظرتون کارانه جراح چقدر میتونه باشه؟ البته صددرصد که خصوصی خیلی بالاتره

نه عزیزم اینطوری هم که میگید نیست وقتی متخصص بیهوشی خودش میگه کارانه م ۳۰۰ هست بنظرتون کارانه جراح چ ...

حالا شما باور نکنید من خودم فیش حقوقی استادم رو دیدم

خب این دست خود پزشک نیست بیشتر دست منشیه که باهمون نوبت دهی هوشمند از طریق سایت رفع میشه البته بعضی ...

نه بعضی از پزشکا خیلی طولش میدن خیلی کند پیش میرن 

بعضیام خیلی بداخلاقن و انگار طلبکارن درسته کارشون سخته ولی خب مریض هم حال جسمیش خوب نیس به هرحال ..

و اینکه منشی هم جز همین حساب میشه و حتی دستیار هاش ، رفتار هر کدوم بد باشه ایراد داره 

در مورد اون که گفتی مریضا دیر میرسن درسته بعضیا دیر میرسن ولی یه عده هم الکی بهشون ۵/۴ ساعت جلو تر میگن وقتی میرن میبینن ساعت ۱۱ شب نوبتشونه 

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

حالا شما باور نکنید من خودم فیش حقوقی استادم رو دیدم

خب چون وارد کار نشدید دقیق نمیدونید.سال ۹۶ کارانه عمومی توی یه شهرستان دورافتاده که مریضم نداشت هشت نه تومن بود

نه عزیزم اینطوری هم که میگید نیست وقتی متخصص بیهوشی خودش میگه کارانه م ۳۰۰ هست بنظرتون کارانه جراح چ ...

حالا بعد هزار سال که درس خونده بدون تفریح تو سن ۵۰ سالگی آره شاید همچین حقوقی رو بگیره ولی فقط * شاید *

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

خب چون وارد کار نشدید دقیق نمیدونید.سال ۹۶ کارانه عمومی توی یه شهرستان دورافتاده که مریضم نداشت هشت ...

وارد کار هستم و اتفاقا زیاد کارانه ها رصد میکنم که راهمو واسه مهاجرت یا ادامه همینجا یا ورود به استتیک بهتر پیدا کنم

نه بعضی از پزشکا خیلی طولش میدن خیلی کند پیش میرن بعضیام خیلی بداخلاقن و انگار طلبکارن درسته کارشون ...

بخاطر همینه که ایده هوش مصنوعی رو پیش کشیدم

که خود سیستم به عنوان یه منشی هوشمند بر اساس شرح حالی که انلاین از بیمار گرفته مدت زمان ویزیت رو تخمین بزنه و ساعت حضور رو اعلام کنه

فعلا دارم روی این ایده کار میکنم انقدر پیشرفته و مجهز و هوشمند بشه که دیگه منشی و دستیار بشه سایت! دیگه منشی نیاز نباشه نهایتا یه نظافتکار 

همیشه اینجور بود یا فقط همون یه نوبت؟ چون بنظرم یبار رو نمیشه خرده گرفت به هرحال انسان ممکنه اتفاق غ ...

نه من واقعا دیدم هروقت مامانم میره مطب دکتر ساعت ۵ میره ساعت ۱۲ میاد 

شما بگین سه ربع... خب اشکالی نداره آدم منتظر میمونه ولی دیگه چهارپنج ساعت توهین به شعور طرف مقابله

واقعا همیشه همینجوریه همه بیمارا رو قبل از اینکه دکتر بیاد میکشونن مطب بعد تا اخر شب هنوز کارشون راه ننداختن

نه بعضی از پزشکا خیلی طولش میدن خیلی کند پیش میرن بعضیام خیلی بداخلاقن و انگار طلبکارن درسته کارشون ...

میدونی چرا روی این ایده خیلی تاکید دارم؟ چون واقعا نمیشه به هرکسی اعتماد کرد و آزمون و خطا کرد من هرچقدر کارم خوب باشه یه منشی پتیاره و گیج گند میزنه به همه چی و همه مریضا میپرن

و یه موضوع دیگه اینکه بعضی وقتا منشیا و دستیارا سوءاستفاده میکنن مثلا یه پولی هاپولی میکنن یا حتی واسه تعیین وقت زودتر رشوه میگیرن! درصورتی که پزشک روحش هم خبر نداره

یا یارو پریود میشه الکی میپره به مریض

و خیلی مسائل دیگه که واقعا نمیشه به آدما اعتماد کرد من به هوش مصنوعی بیشتر اعتماد دارم تا هوش واقعی (البته خیلیاشون همون هوش طبیعی هم ندارن بس که گیجن)

بخاطر همینه که ایده هوش مصنوعی رو پیش کشیدمکه خود سیستم به عنوان یه منشی هوشمند بر اساس شرح حالی که ...

خیلی عالی میشه ، چون خیلی از منشی ها تلفن مسدود میکنن نمیذارن نوبت بگیریم 

2810