2777
2789
عنوان

چی باعث میشه که جذب یک پزشک بشید و اونو انتخاب کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 102 پست
باز حرف پول! 🙁

نگفتم دستمزد خودش رو نگیره ولی بعضی از مردم پول پرستن یعنی تا سلام بدی حرف پول رو وسط میکشن. مثلا رفتی دکتر آزمایش داده تا ببری جواب آزمایش رو ببینه فوری میگه ویزیت. در حالی که اصلا تو رو نمیبینه و جواب آزمایش هم کلا دو دقیقه بیشتر وقتش رو نمیگیره .

یا میخواد یه آمپول بی‌حسی اضافه تر بزنه فوری میگه پول.

وقتی قبل دستمزد دادی یا بعد مثلا کیس جراحی هستی و دستمزد. میدی اقلا به اندازه یه آدم برات ارزش قائل بشه .

دکتر دیدم که دستمزدش میلیونی هست اون وسط به هر دلیلی مراجعه کنی برات وقت میزاره حتی نسخه مینویسه و این حس رو نمیده  که اگه پول ندادی گمشو بیرون.

دکتر با دستمزد و مریض کم هم دیدم که انگار اگه  بابت سلام و علیک ۲۰۰ ازت نگیره از  سوادش کم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگفتم دستمزد خودش رو نگیره ولی بعضی از مردم پول پرستن یعنی تا سلام بدی حرف پول رو وسط میکشن. مثلا رف ...

خب ببخشید حق ویزیت که اسمش روشه حق ویزیت 

واسه ویزیته دیگه 

اون کسی هم که جراحی شده و ویزیت بعد جراحی میره باید ویزیت بده کالا نیست که بگیم گارانتی پس از فروش داره توی هر کشور دنیا برید همینه تازه اونجا بدترم هست چون واسه یه ویزیت ساده باید حداقل ۶ ماه توی نوبت باشید که اون ۶ ماه مریضه یا خوب شده یا مرده! 😂 و هرکس پزشک مخصوص خودشو داره پیش هر پزشکی بخواد نمیتونه بره مثه ایران نیست که بگید بسم الله برم پزشک خانواده توی همون درمانگاه همون روز ویزیت میشید و تموم 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
مثلا؟

رفتارش خوب باشه دیگه مودب و بشنوه چی میگی. در حد نرمال. 

البته تکنولوژی هم مهم هست و اینکه زود وقت بده و مثلا کلیه مراحل معاینه رو خودش انجام بده نده به همکار. دکتر زنان توی بارداری میرفتم مامای همکارش میومد نگاه میکرد. 

رفتارش خوب باشه دیگه مودب و بشنوه چی میگی. در حد نرمال. البته تکنولوژی هم مهم هست و اینکه زود وقت بد ...

یعنی مثلا چک کردن علائم حیاتی (فشارخون، ضربان، تعداد تنفس، دما، اکسیژن خون) قبل از ویزیت شدن، دستیار یا منشی با مانیتورینگ ICU یا هر دستگاه دیگه انجام بده و به پزشک گزارش کنه اشکال داره؟ اینجوری تایمی که بیمارا معطل میشن هم کمتر میشه

برای من اهمیت پزشک به بیمار خیلی مهمه

من مدتی بخاطر شکستگی پیش یه متخصص ارتوپد میرفتم

این آقا به هر بیمار ۱ دقیقه هم زمان نمیداد رفتم داخل اول از همه که جواب سلامو نداد بعد سریع عکسو نگاه کرد گفت شکسته برید گچ بگیرید

و من میخواستم یه سری سوال بپرسم چون ورزشکار بودم و مسابقات مهمی در پیش داشتم خواستم ببینم اگه به مسابقات نمیرسم انصراف بدم ولی عصبانی شد جواب سوالاتم نداد فقط با داد گفت با دست شکسته چطور میخوای بری مسابقه

و انقدر نفهم بود که حتی گوش نداد من گفتم مسابقات دو و نیم ماه دیگه هست تا اون موقع میرسم یا نه

یه همچین پزشکی که از بیمار رو صرفا یک منبع پول میبینه واسه هیچکس جالب نیست

بله شما پول و حقتون رو بگیرین ولی این با مردمدار بودن در تضاد نیست اصلا

دکتر قریب که دیگه هیچوقت مثلش نمیاد هم تو فرشته تهران خونه داشت ولی به چی معروفه؟خیرخواه بودن انسان بودن

خواستم بگم اینکه میگن پزشکا پول پرست نباشن به این معنا نیست که به درجه پولداری نرسن!

پزشکی که برای بیمار وقت نزاره از دید مردم پول پرست هست

و پزشکی که خوش اخلاق باشه حتی اگه ده ها برابر ویزیت معین پول بگیره از دید مردم پول پرست نیست و این تجربه من از مراجعه به پزشکان و حضور در مطب ها بود

ضمنا یه پیشنهاد دارم

خودتون برید تو یه سری مطب های شهرتون که پزشکان معروفی دارن و ببینید علت معروف بودن چی هست

تو شیرازم که پزشک موفق زیاد هست

یعنی مثلا چک کردن علائم حیاتی (فشارخون، ضربان، تعداد تنفس، دما، اکسیژن خون) قبل از ویزیت شدن، دستیار ...

بعضیاشون نه اشکال نداره خب واقعا. ولی مثلا من میرفتم برای چکاپ توی بارداری. یه دکتر معروف بود اصلا نزدیکم نشد همه مارا رو ماما کرد سونو و صدای قلب و وزنم و صحبت درباره فیبروم بیرون رحمی که داشتم. این بزرگوار اصلا نیومد بالاسرم خیلی عجیب بود همزمان به بیمار دیگه توی اتاق بود پشت میز نشسته بودن با اون حرف میزد. یا مثلاً قبلا که بچه نداشتم رفته بودم معاینه واژن سر یه مسأله ای. کمک دکتر اومد منو دراز کرد روی تخت مخصوص و ملحفه پهن کرد که پاهام دیده نشه و فقط ورودی واژن مشخص بود اونوخت تا دکتر بیاد بالا سرم یکی دو تا ماما و کمکی اینا هم اومدن سرشونو کردن یا گذری نگاه مینداختن یکی گفت آخی.   وازینیسموس بودم. یه بارم باز رفتم جایی معاینه همینطور شد. دکتر داشت اپلیکاتور امتحان میکرد ببینه چقدر مقاومت دارم. کارآموزشم اومده بود نگاه میکرد. خیلی خوشم نیومد‌. آدم به دکتر هم به سختی تصمیم میگیره بدنشو نشون بده. حالا همه این اشخاص خانوم بودنا کار ندارم. 

دکتری که پیشش زایمان کردم و انتخابش کردم همیشه اولش منشی میومد فشارمو می‌گرفت بعدش میرفتم داخل کل کارهای دیگمو دکترم میکرد و شرح حال و همه چی

بعضیاشون نه اشکال نداره خب واقعا. ولی مثلا من میرفتم برای چکاپ توی بارداری. یه دکتر معروف بود اصلا ن ...

من خودم هرگزززز توی شغلم هیچ کاریمو ندادم دست منشی. ریزترین کارها رو تا دیروقت شب بیدار موندم انجام دادم شخصا

من خودم هرگزززز توی شغلم هیچ کاریمو ندادم دست منشی. ریزترین کارها رو تا دیروقت شب بیدار موندم انجام ...

منظورم کارای خیلی تخصصی نیست 

درحد همون فشار خون و بقیه علائم حیاتی که اونم دستگاه انجام بده که درصد خطا کمتر باشه 

شما میگید زیر میزیولی درحقیقت دستمزده

چه دستمزدی؟

اگر برای پول دکتر میشید ک کلا بذاریدش کنار!

بعضیها وقتی ببینن طرف نداره بیشتر از چیزی ک میخوان میگیرن میدونی چرا؟ چون جون عزیزشون در خطره و مجبوزن اون پول رو جور کنن چون عزیزشون رو دوست دارن.

وقتی ی پزشک توی ییمارستان حق العمل میگیره چرا باید جدادگانه دستمزد یا همون زیر میزی بگیره؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من بهتون میگم ۶۰ هزار تومن! بله باور نمیکنید ولی حقیقتهسهم پزشک از یک جراحی آپاندکتومی توی بیمارستان ...

توی دولتی ک پزشکها عمل نمیکنن و استاد ناظر دانشجوهان!

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چه دستمزدی؟اگر برای پول دکتر میشید ک کلا بذاریدش کنار!بعضیها وقتی ببینن طرف نداره بیشتر از چیزی ک می ...

هیچی دیگه 

پس باید فتوسنتز کنیم

مگه بقیه مشاغل پول نمیگیرن؟ 

2810