2777
2789
عنوان

چی باعث میشه که جذب یک پزشک بشید و اونو انتخاب کنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 102 پست
حالا چند دقیقه درحد ۱۰ دقیقه ربع ساعت که واقعا نمیشه ایراد گرفت اگر بیشتر از یک ساعت باشه بله جای بح ...

شما بگین سه ربع... خب اشکالی نداره آدم منتظر میمونه ولی دیگه چهارپنج ساعت توهین به شعور طرف مقابله

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
منظورم اینه که خودشون توی معاینات بعد جراحی باشن چون شنیدم بعضی از دکترا به دستیار یا رزیدنت معاینات ...

توی بیمارستان های خصوصی یا غیر آموزشی رزیدنت نیست و راند صبحگاهی خود پزشک انجام میده و در طول روز که حضور نداره هر اتفاقی بیوفته یا وضعیت بعد عمل توسط پرستار به پزشک اطلاع داده میشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی بیمارستان های خصوصی یا غیر آموزشی رزیدنت نیست و راند صبحگاهی خود پزشک انجام میده و در طول روز که ...

شما عمومی هستید یا متخصص؟ قراره تازه مطب بزنید؟

شما عمومی هستید یا متخصص؟ قراره تازه مطب بزنید؟

خودم فعلا عمومی تا برسم به مطب ۱۰ سال بیشتر مونده 😅

ولی این تاپیکو واسه زنداداشم زدم که تازه مطبش افتتاح کرده

درمورد مسائل مالی که گفتم اشاره کردن به چنین چیزی خنده داره

ولی دکتر خدیجه اسلام نژاد رو شنیدم چنین کسی هستن و زیرمیزی نمیگیرن.فوق تخصص پریناتولوژی

خودم فعلا عمومی تا برسم به مطب ۱۰ سال بیشتر مونده 😅ولی این تاپیکو واسه زنداداشم زدم که تازه مطبش اف ...

امیدوارم قله های افتخارو فتح کنید عزیزم

پس یه توصیه م اینه که کنار تخصص خودشون کارهای زیبایی هم انجام بدن مثل بوتاکس و فیلر و... البته با قیمت مناسب تر نسبت به سایر همکارا تا بتونن راحت تر مطبشونو رونق ببخشن

توی بیمارستان های خصوصی یا غیر آموزشی رزیدنت نیست و راند صبحگاهی خود پزشک انجام میده و در طول روز که ...

فلوشيپ همون فوق تخصصه؟ 

کسی که فلوشیپ داره با گذراندن طرح چند سال تحصيل کرده؟ 

معجزه کن صبر مرا 
شما میگید زیر میزیولی درحقیقت دستمزده

نه عزیزم دیگه فرق دستمزد و زیرمیزی رو هرکسی میدونه.دستمزد اونیه که توسط واحدهای دولتی بهشون پرداخت میشه مثل یکی آپاندکتومی میکننه توی بیمارستان دولتی و بیمارستان با توجه به کای جراحی دستمزد پزشک رو تحت عنوان کارانه پرداخت میکنه.

اگر توی خصوصی باشه همین روال توسط بیمارستان خصوصی انجام میشه ولی اینکه خارج از کارانه و بقول شما دستمزد چیزی رو طلب کنن میشه زیرمیزی وگرنه مگه ممکنه کسی دستمزدشو نگیره.کارگر مگه مجانی کارمیکنه که پزشک بکنه؟قانع باشه به حق ویزیت و کارانه ش

امیدوارم قله های افتخارو فتح کنید عزیزمپس یه توصیه م اینه که کنار تخصص خودشون کارهای زیبایی هم انجام ...

فعلا تصمیم گرفته که یه واحد کوچیک زیر مطبش اجاره کنه یه بهیار یا پرستار هم استخدام کنه واسه تزریقات سرم و آمپول و … یه درصدی از همین تزریقات گیرش بیاد

هرچند نظر من استفاده از تکنولوژی و یه سیستم مجهز به هوش مصنوعی بود ولی خب سنش یکم زیاده، خیلی از این چیزا سر در نمیاره ایده م رو بهش گفتم آخرش گفت از این چیزا سردر نمیارم ولش کن نمیخواد 😂

نه عزیزم دیگه فرق دستمزد و زیرمیزی رو هرکسی میدونه.دستمزد اونیه که توسط واحدهای دولتی بهشون پرداخت م ...

شما میدونید توی سیستم دولتی پرداختی پزشک بابت همون آپاندکتومی چنده؟ یه حدسی برنید

خصوصی هم که تکلیفش معلومه دستمزد پزشک از هزینه بیمارستان جداست

فعلا تصمیم گرفته که یه واحد کوچیک زیر مطبش اجاره کنه یه بهیار یا پرستار هم استخدام کنه واسه تزریقات ...

خب درصورتی میشه اون پرستارو اونجا نگه داشت که ویزیت خودشون و تعداد تزریقی سرم و آمپول زیاد باشه وگرنه پول اجاره اون واحد و حقوق پرستارو باید از جیب بدن.

2810