2777
2789
شماهم گمونم ازروانشناسی فقط رفتن رو روان دیگران روبلدی

عزیز دلمممم

وقتی این مدل تاپیک میزنی مسلما یه عده که رعایت ادب رو واجب نمیدونن بهت حمله میکنن

بهتر بود فقط میگفتی راه هایی که برای تعییت جنسیت دلخواه بلدین رو بگین

نیاز نبود عنوان کنید بعد 3تا دختر دلتون پسر میخاد

خب مشخصه وحشی های سایت قورت تون میدن 

بعدم اگه نظر منو بخای همین 3تا نعمت خدا رو به نحو احسن تربیت کن که به صدتا پسر بیرزن

فامیل ما 3تا دختر داره الان بزرگ شدن نوه پسر آوردن براش خونه شونم همیشه باصفاست دختراش اصن تنهاش نمی‌ذارن 🤩

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

این عزیزانی که دارن در مورد زندگی ایشون نظر میدن همونهایی هستن که معتقدن سرتون به کارخودتون باشه(من از لفظ بی ادبیشون استفاده نمی کنم)ولی اینجا صاحب نظر شدن!عزیزم تنها راهش آی وی افه که دقیق باشه ولی من میگم اگه قصد بچه چهارم داری به جنسیت اهمیتی نده،خدا بهتر میدونه هر کسی چه جنس بچه ای مناسبشه،بسپر به خدا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر وقتی سوالی توی سایت میپرسی باید منتظر هر جوابی باشی؟ چرا فکر میکنی بقیه بدت را میخواند که اینجور میگند، اونا فقط میگند داری انسان وارد دنیا میکنی! مبتونی ۴ تا انسان تربیت کنی اونم پشت سر هم؟؟ من کاری اصلا به مسایل مالی ندارم چون برام مسایل روحی روانی و انسانی مهمتره، ولی مالی هم جای خودش را داره.

مورد بعدی اینکه رژیم یا از ته دل خواستن و دعا کردن یا نذر کردن جواب نمیده باید به خدا توکل کنی و بری ای وی اف.

اینکه بعضیا گفتن از ته دل بخواه و نذر کن واقعا ریسکه.. 

دیگه خوددانی

عجب جراتی دارن

جرعت نه 

عقل ندارن 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
شماهم گمونم ازروانشناسی فقط رفتن رو روان دیگران روبلدی

عزیزم فکر کنم ای وی اف روش مطمعنی هیت چ اشکالی داره آدم دوست داره از هردو جنس داشته باشه ب حرف بقیه اهمیت نده منم س تا پسر دارم ی دختر دوست دارم داشته باشم مگه بقیه خرجشو میدن اهمیت نده 

چند سالته؟عزیزم چند سال صبر کن بچه آخرت هنوز کوچیکه عجله نکن برای بعدی...خوب برای دخترهات وقت بزار و ...

تازه اول بايد ببينه چندتا تخمك ازش ميكشن،چند تاش جنين بشه بعد چندتام جنسيتي كه ميخواد باشه

بعدم انتقالش مثبت شده

توي همه اين مراحل احتمال منفي بودن هست

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
من سی سالم نشده همسرم تک فرزنده خودمم توخانواده کم جمعیتم بچه کم دوست ندارم ازبی کسی خوشم نمیادولی پ ...

خب پس اگه خودتون دوست دارین بچه بیارین

ولی اگه جنسیت اولویته آی وی اف کنید 

ببخشید منظورتون از نمیره چیه؟منظورتون اینه چون ivf هستن احتمال مرگ وجود داره خدایی ناکرده؟

نه عزیز اشتباه تایپی هست نه خطرناک نیست ولی خیلی پروسش و طولانی و اذیت کننده هست و از یطرف پولش صد ملیون کنش می‌ره که خوش شانس باشی بگیره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اسی بچه هات چندسالشونه حتما خودت بهتر صلاح میدونی دیگ با حرف بقیه ناراحت نشو

یارو مستأجره دنبال بچه چهارمه 

متاسفم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
داستانی که میگید بچه باید تو نداری بزرگ بشه و فلان، اصلا میدونید چی‌میگید؟ کسی نگفت این خانم چون ۱۰ ...

دقیقا دارن شریک جرم بقیه هم میشن

فکر میکنن نیاز بچه فقط خورد و خوراکو پوشاکه برا بقیش هن خدا کریمه. 

دیگه نمیرن یه نگاهی به موسسه های کنکوری، کتابای درسی، و... نگاه بندازن ببینن هزینه ها چقدره، ادمایی هم که نتونستن بخاطر هزینه ها ادامه تحصیل بدن یا بخاطر کمبود بودجه پدر نتونستن مثل بقیه کلاس برن و به اون چیزی که میخوان نرسیدن هم چرا واسه اونا خدا کریم نبود؟ مگه خدا، خدای اونا هم نبود؟  

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
داستانی که میگید بچه باید تو نداری بزرگ بشه و فلان، اصلا میدونید چی‌میگید؟ کسی نگفت این خانم چون ۱۰ ...

درک ندارن فقط شعارشون اینه که خدا روزی میده 

درآمد شوهر من ماهی از ۱۰۰ تومن هم رد میشه گاهی ولی همین دوتا بچه رو دارم و خواهم داشت  

یکبار وارد لباسفروشی برای بچه ها میشم نفری یه دست لباس راحت دو سه میلیون برمی‌داره دوتا دوچرخه خریدیم شد ۱۵ میلیون دوباره ماه بعد گفتن پی اس میخوایم شد ۱۶ میلیون حالا خرج های دیگه هیچی،یه ماشین نمیتونیم بگیریم انقد که زندگی سخته موندم با چه دلی بعضیا چندتا بچه میارن حالا اسی رو نمیگم ولی در کل خیلی دل گندگی میخواد

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
2810