2777
2789

و مثلاً اگر پسر خواهرش رو بیاره مغازه‌اش و بهش ماهی ۱۰ بده گلایه می‌کنید؟(این رو هم درنظر بگیرید که پسره ۱۴ ساله‌ست و کلاً کاری نمی‌کنه اما سر ماه حقوق می‌خواد و پدر من خیلی خوش‌قلب و مظلوم‌تر از اینه که به روش بیاره)

اون همسر پدر منه، مادر من هم بابت این موضوع ناراحت شده، حق داره؟

京香水月

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین کاری به ناراحتی ندارم ولی مهم نیست پسره کاری میکنه یا نه بابت تایمی که میزاره باید بهش حقوق بدید کل موضوع کار همینه...ضمن اینکه اگر نیازی به کمکی تو مغازه ندارید و این کمکی باعث میشه زندگی شما سخت تر شه بعله ناراحت کنندس وگرنه مردا هم توی زندگی خودشون حق دارن 

والله دوست منم دقیقا همین حرفارو میگه هیم میگه بگو حق دارم یا نه ؟ شاید ادم ناراحت بشه ولی خب بعضی چیرا دیگه به ما ربطی نداره خب پولشو بیرون نریخته که حتما سودی داره🙂 تو این دوره زمونه هیشکی مفتی پول نمیده 

بستگی به خانواده اش داره شوهر من هزار تومن هم خرج کنه کلشو میکنم

خانواده‌ش مادرم رو خیلی اذیت کردن اما الان خوب شدن!

والا مادر من هم با پدرم قهر کرده برای همین ازش به‌شدت ناراحتم آخه کی با شوهرش قهر می‌کنه سر چنین موضوعی…

京香水月

2810