بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونید خرنوب از عطاری بگیرید و دم کنید همسرتون از یکی دو ماه قبل اقدام شبی یه لیوان بخوره تو گوگل هم سرچ کنید میاره صد در صد نیست من بچه اول پسر میخوستم به همین روش پسر شد
ایشون راه حل خواست دیگه به شما مربوط نیست چند تا میخواد و چی داره.جالبه ادای انسانیت دارین و معتقدین سرتون توی چیز بقیه نباشه بعد خودتون مدام ار همونجا سخنرانی میکنین
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ولی بنظر من رو همین سه تا فرشته تمام وقتتو بزار چون واقعا رسیدگی و مراقبت از سه تا بچه خیلی انرژی وحوصله میخواد.ادمیزاد از هیچیش خبر نداره الان سالم و سرحاله یهو میبینی شش ماه بعد یه اتفاقی افتاد حوصله رسیدگی به خودشم نداره چه برسه به چندتا بچه
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
خانومای عزیز مگه گفت چهارمی بیارم یا نه که نظر میدین یا از شما خواست خرج شو بدین؟شاید یکی خواست ده ت ...
بچه هاشو عقده زندگی داشته باشن
به انسان های جامعه ربط داره
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.