2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستانی که میگید بچه باید تو نداری بزرگ بشه و فلان، اصلا میدونید چی‌میگید؟ کسی نگفت این خانم چون ۱۰ تا خونه ندارن نباید بچه بیاره، اون بچه های بیچاره دو روز دیگه میرم مدرسه، اگه سواد دارید حساب کنید هر بچه چقدر پول نیاز داره برای مدرسه رفتن اونم به مدت ۱۲ سال، بعد میشن کنکوری، حالا بیا و گریه کن و غصه بخور که پدر مادرم پول ندارن یه کتاب بخرن ما رو حمایت کنند... بعد اگه با اینهمه خرج های فراوان، به جایی نرسیدند توی کنکور، بیا و شهریه دانشگاه آزاد بده، بعد هم بشینید با هم گریه کنید آخر سر گلریزون بشه براشون جهاز بخرید! آخه واقعا فکر هم میکنید شما؟

تازه تو تمام طول زندگی بچه ها انتظارات و خواسته های داذن که لاکچری هم نیست! آخه لامصبا الان آدم اگه درآمد خوبی هم داشته باشه نمیتونه ۴ تا بچه هندل کنه، حالا هی بزایید تا پسر بشه و بعدا مثلا دستتون و بگیره!!!!

خدای من یکم عقل

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر بده یکی میاد در موردی موضوعی ک عنوان کرده نظر میخاد

ولی کارشناسان نظر های  بی خود خودشون رو میدن 

انگار میخان نون و آب بچه های اسی رو اینا بدن 

لابد می‌تونه ک ۴رمی رو هم میخاد چیکار دارین

لایک نکن خیرشو ببینی
خدایی که الان همه چیزبراشون فراهم کرده اون موقع هم خداشونه

اره واسه همین یه خونه برای خودت فراهم نکردی 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
ببخشید منظورتون از نمیره چیه؟منظورتون اینه چون ivf هستن احتمال مرگ وجود داره خدایی ناکرده؟

نگیره منظورش لقاح نگیره

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
مفصله، نمی شه اینجا گفت ولی شما آدم حسابی هارو ببینی اکثرا رشد شون تو سختی بوده نه مثل بچه های الان ...

موفقیت ربطی به رفاه و امکانات نداره 

به رفتار خانواده بستگی داره 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

عزیزان هر چقدر بچه بخواد بیاره به ما چه نون آبشون رو ما نمیدیم شاید دوست داشته باشه پسر دار هم بشه اسی اگه شرایط مالیت کفاف زندگی چهار تا بچه رو میده زیر نظر پزشک باردار شو

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
بله از قضیه در آمد و امکاناتش به کنار حوصله زیاد میخواد آدم از ۴۰ سالگی یهو میفته

دقيقا به نظر من بحث حوصله و انرژي حتي جلوتر از مسايل مادي ه

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني

دقیقا این مدلی دیدم ،چهاذمی پسر شد ،شوهره هیچی ازش نمونده همیشه ناله می‌کنه سرد شده نسبت ب زندگیش،سه تا دختر داری خداروشکر ،من خودم دوتا پسر دارم ،ولی اگه دوقلوهای دختر بودن عمرا بچه سوم نمی‌آوردم ،جونم برام عزیزه ،دختر پسر یعنی چی من نمیدونم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
2810