2777
2789
عنوان

سرم داد زد ابروم جلو دختر خالم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 77 پست

از حرفای یه سریاتون خیلی تعجب میکنم ک میگین ب اون چع ربطی داشت درسته نباید داد میزد ولی خب بستگی ب سبک زندگی ادما داره تو خونواده ماهم داداشم ببینن اینجور چیزا ازم تذکر میدن خب غیرتین و یه چیز طبیعیه تو زندگیامون و عادیه چون کلا سبک زندگیمون این بود

و شما اسی عزیز میگی تو خلوتتون تنهایی داشته بهت تذکر میداده حالا کاش داد نمیزد بنظرم کار بدی نکرده کار بد رو دختر خالت کرده ک گوش وایساده بوده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه نمی‌شم به داداشا چه ربطی دارهشما یک انسانِ دیگه هستینبه داداشتون متصل نیستیدفقط از روی شانس خد ...

عزیزم همین داداش ک میگی از پدرم در حقم بیشتر پدری کرده 

خیلی جاها کمکم رده 

همیشه هوامو داره 

من اگ ی مشکل برام ایجاد بشه اولین کسی ک زنگش میزنم داداشمه 

به این تلخی هام ک میگی نیس منم رو ندادم بهش کلا گیر نمیده هیچوقت این اولین بار بود الان چندبار اومده منت کشی 

اما نمیدونم باید چجوری برخورد کنم باهاش از طرفی نمیخام بی احترامی کنم بهش چون خیلی کار کرده برام ..... 

نمیدونم چه واکنشی نشون بدم 

بوده که بوده به خودش مربوط بوده و پدر و مادر من نمی‌فهمم چه ربطی به داداشش داشته؟

عزیزم شما چرا اینقدر جبهه گرفتی؟ برادرشه از حرف‌های استارتر مشخصه خیلی هم دوسش داره، ایشون پسره و اغکار و ذهن پسرها رو بهتر و بیشتر از خواهرش درک می‌کنه، البته نمی‌گم دعوا و دادوبیدادش درست بوده 

شما چند سالت ؟به نظرت اگه برادر بخواد کار اشتباه انجام بده خواهر نباید دخالت کنه مثلا فکر کن یه شلوا ...

در جواب سوالتون چون خیلی شخصیه مایل نیستم جواب بدم ولی در بابت سوال دوم به پدر و مادر میگم خودشون صلاح میدونین چه رفتاری داشته باشن باهاش

فرضاً داداشش درست گفته باشهآیا بهش مربوط می‌شه یا اصولاً حقِ اینو داره به‌خواهرش که یک انسانِ عاقل و ...

خوب ک چی 

انتظار داشتی برگردم بگم برو تو خواب داداشتو بکش😐😂

خب میگم حق داشته ک بحثشون بخابه دیگ 

اگ همین قضیه رو از زبون داداشش میشنیدم به اونم میگفتم حق داره ناراحته تو بیخیال شو

چارچوب خانوادگیمون اینه ک من هرجور دلم خواسته پوشیدم بابامم گیر نیس اصلا من الان جلو پسر عمو و.. هم ...

یعنی نمیدونی ک با  بیرون انداختن سینه اتفاقاتی در جنس مخالف بوجود میاد .؟؟!.. واقعا یعنی جوری وانمود میکنن بعضیا ک انگار از ناف اروپا اومدن ایران... اینقدر ک براتون جای سواله ک چاک سینه ی  دختر بیرون باشه مگه چی میشه؟؟...!

شما چند سالت ؟به نظرت اگه برادر بخواد کار اشتباه انجام بده خواهر نباید دخالت کنه مثلا فکر کن یه شلوا ...

ملایمت یعنی پیشنهاد و نصیحت

داداشِ ایشون دعوا کرده و زور کرده

نه نصیحت

آیا خواهری رو دیدید که جرأت داشته باشه به برادرش زور بگه؟!

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

در جواب سوالتون چون خیلی شخصیه مایل نیستم جواب بدم ولی در بابت سوال دوم به پدر و مادر میگم خودشون صل ...

شاید در اون لحظه پدرومادر کنارشون نیست یا به حرف پدر مادر اهمیت نمیدن یا به حرف خواهر بیشتر از پدر ومادرم اهمیت میدن 

خوب دکمه‌ بد جا نذار باز بمونه اگ همو اول میبستی اینجوری نمیشد همیشه توی جمع درگیر نشین و حاضر جوابی نکنین وگرنه ابرو خودتون میره

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

عزیزم همین داداش ک میگی از پدرم در حقم بیشتر پدری کرده خیلی جاها کمکم رده همیشه هوامو داره من اگ ی م ...

عزیزم منتی بر سرت نداره

هرکاری کرده از روی دل و خواسته‌ی خودش بودش بوده

دلیل نمی‌شه چون لطفی در حقتون کرده شما هر حرفی بهتون زد قبول کنید

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

2810