2777
2789
عنوان

سرم داد زد ابروم جلو دختر خالم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 77 پست
کار داداشت دقیقا مثل اینه که داداشت زیپ شلوارش باز باشه !!!آیا تو ببینی قبله اینکه بره تو خیابون و ه ...

من مهمه برام قسمت خصوصی بدنم دیده نشی مگ من خرابم ک مهم نباشه برام من نمیدونستم فکر کردم فقط گردنم پیداست نمیدونستم اون قسمت بدنم دیده میشه 

داداشمم مث ادم نمیگف فقط هی دستوری میگف بننده دکمه لباستو .... اگ مث ادم میگف داستان چیه میبستم خودم 

من فک کردم واسه گردنم داره اینجوری میکنه 

خوب همون موقع که گف ببند دکمه رو ، میبستی تو جمع هیچوقت نباید جواب کسی که ملاحظه نداره رو بدی یه جای ...

تو جمع اینجوری حرف نمیزنه هیجوقت همیشه من چیزی هم میگم اون مراعات میکنه 

سر ناهار دید اونجا چون همه بودن نگف بعد گف بیا پایین اونجا گف ولی مث ادم نمیگف دردش جیه هعی دستور میداد هزار بار گفتم بدم میاد دستوری حرف میزنی باهام 😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مهمه برام قسمت خصوصی بدنم دیده نشی مگ من خرابم ک مهم نباشه برام من نمیدونستم فکر کردم فقط گردنم پ ...

حتمن روش نمیشده مستقیم بگه 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤