2777
2789
عنوان

همه اطرافیانم ازدواج کردن

78 بازدید | 6 پست

دوست آشنا فامیل 

تک و توکی مجرد هستند 

ولی من به متاهلا غبطه میخورم 

نمی‌دونم چطور حسمو خوب کنم و از مسیر و زندگی خودم لذت ببرم بی آنکه به دیگری حسادت و حسرت بخورم و مقایسه کنم خودمو با اونها ...

تو دلم غصه میشینه ازین بابت 

همیشه دلم میخواس ازدواج کنم ولی تا الان پیش نیومده ... نمیشه هم که با هرکسی اومد ازدواج کرد !! 

باید اهلش باشه ، مرد زندگیت باشه 

که فعلا نیست 

جبهه نگیریم ، حرفای اخر شبی بود گفتم بنویسم که از ذهنم بیاد بیرون و منفجر نشه ، جا برای فکرای دیگه باز بشه 

نمی‌دونم چی میشه 

ما همیشه خوب خواستیم ، خواستیم چراغ خونه همسایه روشن باشه ، حیاط خونه ما هم روشن تر میشه 

دعا کردم از صمیم قلبم زوج های جوان یه زندگی عاشقانه با وفاداری و خلوص نیت و صداقت وو کلی چیزای خوب باهم بسازن و نگهدار همدیگه باشند ...

امیدوارم عشقی پاک و الهی سرتاسر زندگیتون رو بگیره ، اونقدر که نور این حس خوب به آدم خوبای زندگیتون بتابه .

خدایا از حاجت همه خبر داری ، همه رو حاجت روا کن 

مارو محتاج بنده نکن ، ما محتاج تو هستیم .

بگیر دستمونو و بنشون سر سفره عقد با همسری نیک از جانب مصلحت و حکمت و آرزو و خواسته ما .

چی بگم 

بیاییم همو دعا کنیم خیلی خیلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.