2777
2789
عنوان

سرم داد زد ابروم جلو دختر خالم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 77 پست

متوجه نمی‌شم به داداشا چه ربطی داره

شما یک انسانِ دیگه هستین

به داداشتون متصل نیستید

فقط از روی شانس خدا روحِ شما و برادرتونو انداخته تو شکمِ ی نفر شدین برادر و خواهر

من بودم فحش می‌دادم، بدتر می‌کردم

هیچ‌کاریم نمی‌تونست بکنه

به داداشتون رو می‌دین پس فردا شوهراتون سوارتون می‌شن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

تلافی وجود نداره . باید صحبت کنید بدون داد و بیداد . بیین چارچوب خانوادگیتون به چه شکل؟

چارچوب خانوادگیمون اینه ک من هرجور دلم خواسته پوشیدم بابامم گیر نیس اصلا من الان جلو پسر عمو و.. هم حجاب ندارم ب اون صورت 

نمیدونم اسن چرا رگش باد کرد

میگم بهش من همیشه همینجوری میپوشم ممگ دفه اوله ؟ بیشعور برگشته میگ بیخود کردی همیشه اینجوری میپوشی کار جدید یادگرفتی بدنت میندازی بیرون 

این ادم نباید تلافی کرد؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم میبستی لجبازی کردی تو هم 

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

داداش چکارس بخاد تو زندگیت دخالت کنه 

با یه بتوچه ببند بنشون سر جاش

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

حق داشته دیگه عزیزم ولش کن تو

فرضاً داداشش درست گفته باشه

آیا بهش مربوط می‌شه یا اصولاً حقِ اینو داره به‌خواهرش که یک انسانِ عاقل و بالغِ دیگه هست چیزیو تحمیل کنه؟!

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خب عزیزم میبستی لجبازی کردی تو هم

از یک ملکه چنین حرفی بعید بود

معمولاً ملکه‌ها به‌کسی رو نمی‌دن بهشون دستور بده، و اینم ترویج نمی‌کنن😉

خب؟ ایا پدر مادر نداره؟ زیر ۱۸ سال؟ محوزی برای توهین و اجبار؟؟؟

اصلا ربطی ب موضوع بحث بینشون نداره کلا هرچیزی ک دلیل بحث و درگیری باشه جلو بقیه بده و خیلی هم بین خاهر برادرا زیاده بحث کردن گاها هم جلو بقیه اگ با یه دلیل دیگه بحث کرده بودن الان کسی اینارو نمیگفت

بوده که بوده به خودش مربوط بوده و پدر و مادر من نمی‌فهمم چه ربطی به داداشش داشته؟

شما چند سالت ؟به نظرت اگه برادر بخواد کار اشتباه انجام بده خواهر نباید دخالت کنه مثلا فکر کن یه شلوار تنگ بپوش تا حدی که چیزش بزنه بیرون اینو نباید به خواهر بهش بگه حالا با ملایمت و دعوا کاری ندارم

2810