2777
2789
عنوان

خواهری که نجس خطابت میکنه

132 بازدید | 13 پست

قبلش بگم که دیگه کم آوردم،نمیخوامم مامانم اذیت بشه- خواهر بزرگم دچار  وسواس تمیزی شذه، مجرده کارمنده، بدترین توهین هارو بهم میکنه که چرا دسشویی میره  پاهاتو کفشارو نمیشوری،  رکیک ترین فخشارم داد که خجالت میکشم بگم، در حالی که من همیشه بهش احترام‌ گذاشتم ،براش غذا. پختم ،خونه تمیز کردم، دیگه خستم واقعا نمیدونم چیکار کتم،کارم شده گریه، حتی نماز هم میخونه،با صدای بلنذ قران میخونه،نمیتونم بهش بگم حداقل از کلام خدا خجالت بکش

راضیش کن بره پیش روانشناس

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خدا بیماره

بیمار وسواسی هم اطرافیان رو عذاب میده

ای کاش راضیش کنید ببریدش پیش یه روانشناس خیلی درست حسابی

و تا این حده

احتمالا یه روانپزشک خوب معرفی کنه بعد چند جلسه اگر ببینه نمیتونه راحت پیش بره

ک در کنارش دارو بخوره

واا چه رو مخه مگه کیه که ازش حساب میبری بزن آسفالتش کنا

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
اون باید در اسرع وقت ب تراپی مراجعه کنه و بعد ازجاع داده بشه روانپزشک

جوری حرف میزنه و‌رفتار میکنه که میگه شما نیازمند پزشکید ،چون کارمند درجه بالاست خیلی خودشو بالا میدونه

نه عزیزم اینطور نگو تو از ناراحتی و آرزوی تو دلی خواهرت خبر نداری درکش کن منم خیلی به ابجیم فحش میدم ...

فحش نداده بهم توهین کرده که نمیتونم اینجا بگم، حرفایی که اصلا در شان خانوم نیست، با این حال من کلمه ای بهش بی احترامی نکردم

جوری دست بزن داره که همون لحظه تز عصبانیت تا مرگ ه‌نو میبره

خب شاید واقعا باید به روانپزشک مراجعه کنه خطرناکه ها

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
یعنی قبول نداره که خودش وسواسه ؟

نه اصلا،میگه شما تمیزی حالیتون نیست، در حالی که اینطور نیست  چون ما خونه نماز می خونیم،دو ساله اینطور شده و قبول نداره که داره عذاب میده خانوادع رو

نه اصلا،میگه شما تمیزی حالیتون نیست، در حالی که اینطور نیست چون ما خونه نماز می خونیم،دو ساله اینطو ...

منم یه مدته وسواس شدم خودم قبول دارم که مشکل ازمنه ولی خب اطرافیانم هم عذاب میکشن