2777
2789
عنوان

دماغ پسرم پهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس بده

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
نمیشه که طرف بزرگتره مثلا

جوش نزن دختر منم اوایل همه میگفتن دماغش بزرگه فلانه ولی فرم دماغش خوب بود فقط پف داشت به مرور پفش خوابیده .حالت دماغش انگار عمل شده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

با احترام جوابش رو میدادی چرا میزاری دیگران برای بچت عیب بتراشن اگه بزرگ تره احترامش رو حفظ کنه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

بخدا بعضی تاپیکا باعث میشه هر روز ناشکری کنم که تو این مملکتم

خب اطرافیان شما یه مشت آدم نفهم و بی درکن

خودت چرا داری دل به دل اونا میدی براش تاپیک میزنی 

آخه دماغ پهن یا نازک چه ارتباطی به آینده و شخصیت بچه داره

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

عمه ی شوهرم جلوی من گفته بود اره دماغشو ماساژ بدین کوچیک بشه بعد گفت چه زشته بعد هرهر خندید  

حالا پسر من خوشگله فقط چون خیلی لاغر بود دماغش خیلی نشون میداد ولی بعد ۲ ۳ ماه قیافش قشنگ شد دیگه از بغل فامیل بزور میگرفتم  

حالا نوه خودش بدنیا اومد دماغ گنده ولی چون بور و سفید بود میگفتن این الهه زیباییه 😂

ببین اصلا نگران نباش 

این اقا پسر گل بزرگ بشه ، یکی از خوشگل ترین پسراست ببین کی گفتم 

بچه یکی از بستگانمون هم بینیش بزرگ بود الان ۱۵ سالشه نمیدونی جقدر خوشگله ماشالله ..

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏