2777
2789
عنوان

دماغ پسرم پهنه

327 بازدید | 32 پست

پسرم ۴ ماهشه دماغش پهنه متاسفانه با توجه به فرهنگ پایین جامعه چند نفر تا حالا جلوی من گفتن دماغ پسرت خیلی گندست به شوخی که تا چند روز حالم گرفته شده حتی تو فکر اینم دماغشو ماساژ بدم هر روز شاید کوچیک شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی خدا بخت و اقبال بلند ب دماغ بزرگا داده 

اصن برات مهم نباشه

خداروشکر کن ک سالمه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

دست نزن حتی ممکنه بزرگ تر بشه

هنوز کوچیکه بیخیال حرف مردم

از کم شعوریه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

خب میگفتی این با عمل درست میشه شما بیشعوریتو چکار میکنی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

واااا پهنه که پهنه فدای سرش چرا اجازه میدی اینجوری سخیف شوخی کنن با پسرت به جای انگولک کردن بینی بچه طفل معصوم جوابشونو بده بنشونشون سر جاشون مثلا مادری ها باید پشت بچه ات باشی همیشه

اولا خاک تو سرشون 

دوما دست ما نیس

سوما هنوز بچس

بزار بزرگ شه

ببینیم

چی به سرش میاد هعی

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.