2777
2789
عنوان

خوب جواب مادر عروس رو دادم اره یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 31 پست

خب از کجا میدونین مادرعروس خودش درست نکرده ؟؟

شاید اصلا عروس کاچی دوست نداشته

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب از کجا میدونین مادرعروس خودش درست نکرده ؟؟شاید اصلا عروس کاچی دوست نداشته

نه کشتن مادرش درست نمی کنه نه کوفت کرد حسابی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
2805
نزدیک۱۱

دیگه یازده دیر بوده واقعا 

هم کار شما اشتباه بوده که مسئولیت قبول کردی و سر تایم نبردی 

هم کار مادرش

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
نه کشتن مادرش درست نمی کنه نه کوفت کرد حسابی

🙄🙄🙄

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
دیگه یازده دیر بوده واقعا هم کار شما اشتباه بوده که مسئولیت قبول کردی و سر تایم نبردی هم کار مادرش

خب عروس شیطونی کرد بقیه باید تاوانش بدن خوب می خواست کاری نکنه بقیه محبور نیستن

خب عروس شیطونی کرد بقیه باید تاوانش بدن خوب می خواست کاری نکنه بقیه محبور نیستن

وا

رسم کاچی همه جا هست شما میخواستی قبول نکنی مگه کسی مجبورت کرده بود یه نه میگفتی و خلاص

تو نبودی یکی دیگه بود دیگه حرص خوردن و کلاس گذاشتنت چیه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
وارسم کاچی همه جا هست شما میخواستی قبول نکنی مگه کسی مجبورت کرده بود یه نه میگفتی و خلاصتو نبودی یکی ...

من قصدم کمک بود مادرش شعورش می رسید تشکر می کرد نه بپر بهم اصلا تشکر که نکرد اخم کرد بقیه ناید تاوان شیطونی دخترشو بدن

من قصدم کمک بود مادرش شعورش می رسید تشکر می کرد نه بپر بهم اصلا تشکر که نکرد اخم کرد بقیه ناید تاوان ...

عزیزم خب کمک نمیکردی وظیفه هرکی بود همون باید درست میکزد

بقیه ام نباید بیان از دیگران اجازه بگیرن شب عروسیشون رو 

شما درسته قصدت کمک بوده شایدم از عمد دیر بردین 

نمیشه روش حساب کرد 

عزیزم خب کمک نمیکردی وظیفه هرکی بود همون باید درست میکزدبقیه ام نباید بیان از دیگران اجازه بگیرن شب ...

چقد راحت قضاوت کردی که از قصد دیر بردم میخوام سرطان خونی بخورن جای کاچی من جنسی مثل شما نیستم بدذات

2810