2777
2789
عنوان

خوب جواب مادر عروس رو دادم اره یانه

346 بازدید | 31 پست

یکی از فامیل هامون ازدواج کرد بعد عروسی مادر دختره خودش کاچی باید درست می کرد برا دخترش من فامیل دامادم مادر پسر بهم گفت درست کن امروز درست کردم بردم برا عروس خانم مادرش با لحن خاصی گفت الان دیکه؟؟؟منم گفتم خوب خودت درست می کردی خیلی بهم بر خورد عروس خانم دیشب....الان می خواست کوفت کنه کاچی  انگار من باید جر شیطونی دیشب خانم رو بدم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

این ضایع بازیا چیه

مگه مردا مثل زمون قدیم وحشی و نفهم هستن حمله کنن به زنه تجاوز کنن بهش در قالب ازدواج که طرف بد حال بشه کاچی و غیره بخواد؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ضایع بازیا چیهمگه مردا مثل زمون قدیم وحشی و نفهم هستن حمله کنن به زنه تجاوز کنن بهش در قالب ازدو ...

زنون مادرش دراز بود

2805
این ضایع بازیا چیهمگه مردا مثل زمون قدیم وحشی و نفهم هستن حمله کنن به زنه تجاوز کنن بهش در قالب ازدو ...

مردا قدیم ندید بدید بودن تا حالا زن ندیده بودن😂😂😂تا شب عروسی هم زنشونو نمیدیدن هول میشدن خب😂

شما نباید تقبل می کردید این کار رو حالا هم که زحمت کشیدی دیگه حرص نخور این طور میشی حکایت گاو نه من ...

من بدم از لحن بد مادرش اومد

2810