2777
2789
راستش فکر نمیکنم . چون خودمم همینم ولی نگران نباش واقعا کمه برا تو اصلا بهش فکر نکن فقط کیسه نکش لیف ...

خیلی ساله اینجوره اصلا تغییر نکرده. ماکولار ممکنه چندین سال همینجور بمونه تغییر نکنه؟ خارش ندارم زبر و خشک هم نیست 

گردنم دورنگع با بدنم خیلی اذیتم میکنه. یعنی درمان نداره؟؟؟ اگه درمان نکنم ممکنه شدید شه؟؟

اگر آدم استرسی هسی و خیلی غصه میخوری اره ممکنه بد تر سه 

اما من خالم داره کمرش خیلی بد تر از شما 

یادمه حدودا ده سال پیش فهمیدم تا الان ک دیگه هیچ جای درگیر نشده 

کمرش هم کم رنگ تر شده 

مادرم فقط یکم دستش همین 

اصلنم زیاد نشده 

استرسی باشه زیاد میشه وگرنه ن اصلا 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ساله اینجوره اصلا تغییر نکرده. ماکولار ممکنه چندین سال همینجور بمونه تغییر نکنه؟ خارش ندارم زبر ...

اره عزیزم . ماکولار چندین نمونه داره برا شما خیلی خفیف و با شدت کمه 

ینی بهش ژیلت نکشی کیسه نکشی فقط مرطوب کنی خودش می‌ره 

مثلا با کرم اوره اوسرین ثمین 

میتونی هم بهش ترکیبی های دکتر خرمیان بزنی ک اگر خواستی بعدا می‌فرستم برات نسخه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
اگر آدم استرسی هسی و خیلی غصه میخوری اره ممکنه بد تر سه اما من خالم داره کمرش خیلی بد تر از شما یادم ...

امروز توجه کردم دیدم پشت رونام خیلی کمرنگ انگار با جلوی رونم رنگش فرق داره یعنی پشت رونم تیره هست. ی سال دیگه میخوام ازدواج کنم آخه اینجور😩

گوگل میگه راه درمان نداره

گوگل چرت میگه 

مرطوب کردن ب علاوه دی متیل سولفات درمانشه . 

بعضی دکتر ها هم ترکیبی میدن 

اما حرف منو گوش کن من تجربه دارم  بهت میگم ک مال تو کمه زیاد نمیشه فقط چرب کن همین 

اره عزیزم . ماکولار چندین نمونه داره برا شما خیلی خفیف و با شدت کمه ینی بهش ژیلت نکشی کیسه نکشی فقط ...

ی متخصص تو اصفهان مقاله نوشته بود میگفت کامل نمیره فقط شاید کمرنگ تر شه 

امروز توجه کردم دیدم پشت رونام خیلی کمرنگ انگار با جلوی رونم رنگش فرق داره یعنی پشت رونم تیره هست. ی ...

هممون همینیم 

منم خاستکار دارم شاید ازدواج کنم ولی خب کرم پودر خوب خریدم لازم باشه میمالم بهش میپوشونه 

در ضمن نمی‌دونم چی بگم ک باورت بشه اما مال تو هیچی نمالی هم کسی نمی‌فهمه 

ی متخصص تو اصفهان مقاله نوشته بود میگفت کامل نمیره فقط شاید کمرنگ تر شه

ن عزیز . من خودم تو گروه ماکولار بود چندین نفر کامل خوب شدن 

خواستگارت مشکل نداشت با ماکولار؟؟ هعی😪

چبدونم بهش نگفتم . 

پوست شما کجاها اینجوره؟؟ رو باسنم هم هست راستی

من کمرم ی مقدار بیشتر از شما 

دستم هم ی مقدار بیشتر 

پشت ساق پا زیاااد 

باسن هم کلا سیاه 

در کل زیاد نگران دست و اینا نیستم 

نگران باسنم هستم چون اندام جنسیه