2777
2789
سلام مبارکه بفرست ببینم

مرسی عزیزم. پوستم اصلا زبر یا خشک نیست خارش هم ندارم اصلا. مثلا دستم کلا رنگش با بدنم فرق داره ولی فقط رو بازو یکم لک کمرنگ هست. کمرم هم تیره تره. جلو آفتاب هم زیاد بودم ممکنه آفتاب سوختگی باسه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوش هم زیاد میزدم و دست کاری میکردم لک میشد

به نظرم ماکولار نیست البته تو عکس اینجوری دیدم

چون‌ماکولار فک میکنی اون‌ تیرگی پوستت راه راه شده تیرگی تو معمولیه و خداروشکر ماکولار نیست شاید با ضد جوش و ضد لک بره

به نظرم ماکولار نیست البته تو عکس اینجوری دیدمچون‌ماکولار فک میکنی اون‌ تیرگی پوستت راه راه شده تیرگ ...

ب مامان گفتم تو نور هست بگیره شاید واضح تر باشه. کلا از پوست داغونم همش جوش میزنم دست کاری میکنم لک میشه باید برم چکاپ بدم ببینم مشکل از چیه. خدا کنه نباشه اینقد مشکلات دارم دیگه حوصله اینو ندارم. اون عکسه رو هم ببین عزیزم 

سلام عزیزم خوبی؟؟ من قبل ازدواجمه دودلم ک ماکولار هست یا ن. میشه عکس بفرستم ببینی؟؟

بفرس گلم 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

اره عزیزم متاسفانه ماکولاره اما خیلی خفیف . 

اصلا مشخص نیست 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

ماکولاره . 

شرمندم ک بهت اینو میگم هیچ وقت دوست ندارم چیز بدی‌یگم . 

اما خیلی کمه برا شما اصلا چیز خاصی نیست

ماکولار پیشرفته وحشتناکع 

این هیچی نیست 

تا بیست سال دیگه هم زیاد نمیشه نترص

ماکولاره . شرمندم ک بهت اینو میگم هیچ وقت دوست ندارم چیز بدی‌یگم . اما خیلی کمه برا شما اصلا چیز خاص ...

دشمنت شرمنده عزیزم. احتمالش هست لک افتاب باشه؟؟ آخه جلو آفتاب زیاد بود دکلته میپوشیدم

ماکولاره . شرمندم ک بهت اینو میگم هیچ وقت دوست ندارم چیز بدی‌یگم . اما خیلی کمه برا شما اصلا چیز خاص ...

گردنم دورنگع با بدنم خیلی اذیتم میکنه. یعنی درمان نداره؟؟؟ اگه درمان نکنم ممکنه شدید شه؟؟ 

دشمنت شرمنده عزیزم. احتمالش هست لک افتاب باشه؟؟ آخه جلو آفتاب زیاد بود دکلته میپوشیدم

راستش فکر نمیکنم . چون خودمم همینم 

ولی نگران نباش واقعا کمه برا تو 

اصلا بهش فکر نکن 

فقط کیسه نکش لیف محکم نکش ژیلت نکش 

مدام مرطوب کن می‌ره .