بچه دو روزمو بعد از ۹ماه بارداری سخت به خاطر مشکل قلبیاز دست دادم به دکتر گفتم چرا بهم نگفتی برم اکو قلب جنین میگه اگه میرفتی هم نمیشد سقطش کنی چون از ۱۸هفته به بعد اکو قلب انجام میدن به نظرتون راست میگه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
الان نزدیک ۵۰روزه بچم رفته و من در حسرت یه بچه کوچولوام هرجا میبینم دلم پر میکشه😭
عزیزممممممم❤😭😭😭
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
خب پس دکتر سهل انگاری نکرده اکوی قلب روتین بارداری نیست به دلایل خاصی میفرستن دکترت این دلایل رو ندی ...
روتین نیست ولی خیلی از دکترا میفرستن دکتر من همه رو میفرستاد خیلی دقیق بود. گفت چون فامیلی بهتره برین بعدم گفت خیلی اوقات همه چیز نرماله ولی یه مشکل تو اکو قلب مشخص میکنه مشکلات دیگه هم هست پس بهتره همه برن
میفهمم چی میکشی آن شاالله جاش برات سبز بشه بابچه های سالم وصالح
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه