2777
2789
عنوان

داداشم میخواد بره خواستگاری کسی ک ممکنه نازا بشه یا حتی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوخی جی خب باور نداری بزن گوگل

گوگل به منی که چند روز سرگیجه داشتم گفت احتمال تومور مغزی رفتم دکتر بعد کلی عکس و آزمایش گفت بیخود نگران بودی آب بدنت کم شده😕😐

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

یا خدا از اون خواهر شوهرایی. کی گفته این چرتو پرتارو. خیلی رایج هست این مسأله و راه داره و خیلیام بچه دار شدن.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خاله منم با تنبلی تخمدان ازدواج کرد الانم ۳ تا بچه داره

عزیزم خاله ت ب شوهرش قبل ازدواج گفت؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

راجع به چیزی که نمیدونی از الان خواهر شوهر بازی درنیار 

اولا که تنبلی نازایی نیست

دوما بچه دار شدن یا نشدن اونا به شما مربوط نیست

سوما من خودم تنبلی دارم ولی الان یه کاکل زری دارم 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
همیشه میگن اگر مشکلی تو رحم داشتید اینور اونور نگید....الان درک میکنم برای چی بوده!

اره منم غهمیدم چرا خالم بهم میگفت دکتر برا تیروئید و اینا میری به خانواده شوهرت نگو عیب میذارن روت!!! باورم نمیشد 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

واسه بقیه دخترهایی که غریبه هستن و بعدا خواستگاری میرین؛ چطوری میفهمین تنبلی تخمدان دارن یا نه؟؟؟

مطمئنی بقیه ندارن؟؟ فقط دخترخاله‌ات داره؟

اونا رو می‌برید آزمایش و سونو موقع خواستگاری؟

خب ممکنه خواستگاری یه دختر دیگه برید که تنبلی داشته باشه؛ شما ندونین و ازدواج کنن! اونموقع مشکلی نداره؟؟؟؟

یعنی اینقدر دانشت از بدن خودت به عنوان زن کمه که نمیدونی تنبلی تخمدان نازایی نمیاره

میاره .... من یکی از دوستای خودم تنبلی شدید داره گفته دکتر بهش گفته به سختی باردار میشه ممکنه نشه

2810