2777
2789
عنوان

دختر دوساله ام یه چیزی میبینه که من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 46 پست
بچه ها چاکراشون بازه بعیدم نیست چیزی ببینه آینه هم که درگاهالبته خیالبافی هم زیاد می کننعلی الحساب ر ...

دقیقا همین 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
اتفاقا پریودم و تو توالت هم نواربهداشتی هس و هم پوشکای کثیف دخترم .. هنوز خالی نکردم یعنی واسه اونا ...

من خیلی شنیدم اینو کلا چیزی ک نجاست داره اجنه اونجا جمع میشه سعی کن تو خونه نگه نداری و سریع بندازی دور ، هر موقع تونستی خالی کن سطلو ذکر  لا حول و لا قوه الا بااله العلی و العظیم رو بخون براش برای دفع شیاطین و اجنه عالیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منو ببخش اگه ترسوندمتون ولی خب واقعیته من خودم رعایت میکنم من صبا ک پا میشم بچه هامو میفرستم ب ...

منم زیادذکرمیگم هرروزایت الکرسی هم میخونم امابازتنها باشم یکم میترسم

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده

عزیزم روی آینه های خونه ت ...بالا گوشه شون بسم الله بنویس جاری منم همین کار رو کرده بود

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
2805

دخترم سه سالشه دوست خیالی داره یا چیزی میبینه نمیدونم 

دایم با یکی حرف میزنه باهاش میخنده دعواش میکنه یه جوری رفتار میکنه انگار واقعا کسی هست اون روز عروسکش که رو زمین بود با عصبانیت برداشت و‌گفت دیگه بهت اجازه نمیدم با عروسکام بازی کنی ببین چکار کردی عروسکمو حالا هم از خونمون برو بیرون دیگه نمیخامت یه ضربه محکم هم تو هوا زد هر وی پرسیدم با کی بودی بهم میگه با اون بودم ببینش به همون جایی اشاره میکنه که ضربه زد

عزیزم منو ببخش اگه ترسوندمتون ولی خب واقعیته من خودم رعایت میکنم من صبا ک پا میشم بچه هامو میفرستم ب ...

عجیبه که اصلا نترسیدم الان، قبلا میترسیدم 😂 گفتم هرچی هس هس دیگه، به من که خودشو نشون نمیده

البته شاید چون پذیرفتم که جن ها هم میان تو خونه ادم ها و میرن واسه همین .. 

منم زیادذکرمیگم هرروزایت الکرسی هم میخونم امابازتنها باشم یکم میترسم

طبیعیه ادم گاهی اوقات میترسه ذکر لا حول و لا قوه الا بااله العلی و العظیم رو چند بار بخون خیالت راحت میشه دفع کننده خیییلی خیییلی قوی هست 

دخترم سه سالشه دوست خیالی داره یا چیزی میبینه نمیدونم دایم با یکی حرف میزنه باهاش میخنده دعواش میکنه ...

وای پس شما هر روز ماجرا دارین .. 

اخه دختر من میترسید اومد تو بغل من تو تخت ما خوابید 

نگاه میکرد رو میزد با ترس.. فرار کرد اومد بغلم .. 

این فک کنم دوست خیالیشو دوست نداشته ..

عجیبه که اصلا نترسیدم الان، قبلا میترسیدم 😂 گفتم هرچی هس هس دیگه، به من که خودشو نشون نمیدهالبته شا ...

چه خوب ک نمیترسی منم خیلی ذهنم درگیرشون میشه ولی بازم فکرشو ک میکنم میترسم همش در حال ذکر و نماز و پخش دعا هستم ولی خب منو همسرم نماز هم میخونیم و قرانم میزارم از تی وی پخش بشه گفتم تابحال موردی هم ندیدم ولی خب تازه اومدیم تو این خونه دوس دارم پاک پاک بشه و یه مورد دیگه هم اینکه کلا آینه زیاد خوب نیست تو خونه و کلا میگن شب قبل از خواب باید یه پارچه روی آینه کشید 

چه خوب ک نمیترسی منم خیلی ذهنم درگیرشون میشه ولی بازم فکرشو ک میکنم میترسم همش در حال ذکر و نماز و پ ...

کار خوبی میکنی.. سرکه هم بپاش و کندر و اسپند روشن کن ..

یه بار هم خودم باردار بودم جلوی تیوی خوابیده بودم، بیدار شدم دیدم صدای شوهرم میاد داره با یکی حرف میزنه حتی صحبتاشونو میشنیدم راجع ب چی حرف میزنن گفتم حتما مادرشوهرم اومده من خواب بودم

بعد یه لحظه تعجب کردم هم کسی که حرف میزد هم کسی ک جواب میداد یه نفر بود، پاشدم نشستم گفتگو قطع شد، شوهرمو صدا کردم دستشویی بود گفت من با کسی صحبت نمیکردم. 

میگفت شاید صدای همسایه رو شنیدی.. ولی صدا خیلی واضح و از نزدیک بود، صدای پشت دیواری نبود 

کار خوبی میکنی.. سرکه هم بپاش و کندر و اسپند روشن کن ..یه بار هم خودم باردار بودم جلوی تیوی خوابیده ...

وووووووووی چه وحشتناککککک،اتفاقا از قدیم هم گفتن زن باردار نباید تنها باشه خیلی میان سراغش ،خواهرم باردار بود من ایقد زنگ میزدم بش پاشو برو خونه بابا اینا تنها نباشی میگفتم تنهایی میخوابی یه وقت ی بلا سرت میارن دیگه تا بچش چند ماهش بشه خونه مامانم بود دیگه شوهرش دو روز اخر هفته ک کامل خونه بود میومد دنبالش میبردش از جفتش تکون نمیخورد 

کار خوبی میکنی.. سرکه هم بپاش و کندر و اسپند روشن کن ..یه بار هم خودم باردار بودم جلوی تیوی خوابیده ...

وای مادر فقط اون لحظه که متوجه شدین اونی که حرف میزد با اونی که جواب میده صداش یکیه

وای پس شما هر روز ماجرا دارین .. اخه دختر من میترسید اومد تو بغل من تو تخت ما خوابید نگاه میکرد رو م ...

اره بخدا اوایل میترسیدم نکنه بچه جن زده شده تا اینکه دیدم وقتی دختر همسایه میاد دیگه خبری از حرف زدن با اون خیالی نیست مطمئن شدم دوست خیالی داره 

2810