2777
2789

الان بیدار شدم پوشکشو عوض کردم 

هردو بیدار بودیم بعد نیم ساعت

سمت آینه و میز آرایش رو نشون میداد همش میپرسید اون چیه؟ اون چیه؟ بعدا با حالت گریه گفت میرم پیش مامان.

تو بغلم بازم میپرسید اون چیه؟ گفتم یه چیز قشنگه. (چی بگم اخه؟ خودم پشمام ریخت) با حالت گریه گفت نه چیز قشنگ نیست.

یعنی چی می بینه 

لعنت به اون چیزی که قشنگ نیست وخودشو نشون بچه میده 😩😩😩

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پسر من جدی با یه نفر حرف میزد میگفتم کیه میگفت محسنه بگو بیاد بازی

محسن؟؟؟😂😂😂

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
تو رو میبینه بدون ارایش میترسه

😂😂 باحال بود 

ولی ما هردومون رو تخت دراز کشیده بودیم 

فک نکنم تو آینه بیفتیم 

زاویه تختش یه جوریه آینه رو فک نکنم بتونه ببینه 

بیشتر میزشو میبینه 

بچه ها چاکراشون بازه 

بعیدم نیست چیزی ببینه 

آینه هم که درگاه

البته خیالبافی هم زیاد می کنن

علی الحساب رو اینه رو بپوشون

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها پاک و معصومن ارواح رو میتونن ببینن،اصلا چیزی ک نجس باشه توی اتاق یا خونه نگه ندار ،منظورم دستمال کاغذی که نجس شده باشه یا نوار بهداشتی کثیف،چون شیاطین و اجنه جاهای نجس جمع میشن،تو خونه صدای اذان و قران با صدای بلند پخش کن 

تو سنیه که‌میتونه ی چیزایی ببینه اشکال نداره یادش میره سرگمش کن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
2810