2777
2789
عنوان

دختر دوساله ام یه چیزی میبینه که من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 46 پست
بچه ها پاک و معصومن ارواح رو میتونن ببینن،اصلا چیزی ک نجس باشه توی اتاق یا خونه نگه ندار ،منظورم دست ...

وای ننه من بدتر ترسیدم خونه هم تنهام 😰😰

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم براش سوره فلق و ناسو بخون حواسشو پرت کن اگه امکانش هست از خونه برو بیرونبمیرم،برا پسر منم پیش ...

جدی چه جالب .. 

تو کارتون وقتی یه چیز جدید قبلا ندیده ببینه میپرسه این چیه. یعنی یه چیزی رو بشناسه نمیپرسه 

2805
تو رو میبینه بدون ارایش میترسه

،😮🤣🤣

اسی شاید خیال پردازی میکنه یاشاید یه وسیله ای چیزی گذاشتی شبیه به چیزای ترسناک تصورکرده

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
بچه ها پاک و معصومن ارواح رو میتونن ببینن،اصلا چیزی ک نجس باشه توی اتاق یا خونه نگه ندار ،منظورم دست ...

اتفاقا پریودم و تو توالت هم نواربهداشتی هس و هم پوشکای کثیف دخترم .. هنوز خالی نکردم 

یعنی واسه اونا میان 

عزیزم الان سن نخیلاتش بعضیاشون دوست خیالی دارن باهاش حتی بازی میکنن چراغ روشن کن و بهش نشون بده ک چی ...

هوا روشنه خب تاریک نیس که 

اخه این میترسید حالت گریه گرفته بود اومد تو بغلم خوابید 

وای ننه من بدتر ترسیدم خونه هم تنهام 😰😰

عزیزم منو ببخش اگه ترسوندمتون ولی خب واقعیته من خودم رعایت میکنم من صبا ک پا میشم بچه هامو میفرستم برن مدرسه دعای عهد و حدیث کسا رو پای میکنم با صدای نسبتا بلند،در طول روز هم خیلی دعاهای دیگه رو میزارم و نمیزارم نجاست داخل خونه باشه ، والا خودمم العان دخترم اونورتر خوابیده ۱۴سالشه ،ترسیدم 😅هی بسم اله میکنم 

با وضو و غسل چهار قل و آیت‌الکرسی بخون و فوت کن بهش 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
2810