2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

| مشاهده متن کامل بحث + 15109 بازدید | 283 پست
😁😁😁امیدوارم مشکلشون حل شده باشه و امشب بی دغدغه بخوابه هرچند که من مثل شما نتونستم صبوری کنم و زم ...

😁😁😁

ممنونم تاپیکت را دیدم🥰😘

یه پستی تو وبلاگم دارم برای تبلیغ منفی و کامنت منفی ...

وقتی بلاگر میشیم میدونستی تبلیغ منفی هم خیلی برای پیج ها خوبه؟

همین کاربر این تایم  باعث شد چندین نفر  بیان تو وبلاگم و بازدید بیشتر بخوره...

اگر بخوام از مبحث "بازدید" به کارش نگاه کنم، باید الان ازش متشکر بشم😅

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

😁😁😁امیدوارم مشکلشون حل شده باشه و امشب بی دغدغه بخوابه هرچند که من مثل شما نتونستم صبوری کنم و زم ...

https://www.dgbaha.com/11-%d9%85%d8%ad%db%8c%d8%b7-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%88-%d8%ac%d9%86%da%af-%d8%a8%db%8c%d9%87%d9%88%d8%af%d9%87/

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁😁😁ممنونم تاپیکت را دیدم🥰😘یه پستی تو وبلاگم دارم برای تبلیغ منفی و کامنت منفی ...وقتی بلاگر میش ...

پس خوبه به عوض اینکه خودتون جنجال درست کنید و بازدید بره بالا مثل بعضی از سلبریتی ها با آرامشتون بازدید بالا میره

پس جا داره یاد کنیم از ضرب والمثل

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🌼🌷🌼

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
پس خوبه به عوض اینکه خودتون جنجال درست کنید و بازدید بره بالا مثل بعضی از سلبریتی ها با آرامشتون باز ...

😁👏👏❤

سلام گرانبها جان 

خوبین؟ 

اتفاقی الان یادتون افتادم و سرچ کردم کاربریتون رو و این تاپیک رو دیدم .البته به نظرم اتفاقی نیست همه ی اینا و حکمت و نشونه های خداست 💖

شما رو میدونم کم و بیش در جریان اتفاقات زندگی من هستید . 

من یک اخلاق بد یا خوبی( نمیدونم دقیقا ) دارم که دلم از یک چیزی یا فردی سیاه بشه نمی تونم و انگار عذاب شدیده برام که باهاش روبه رو بشم . ولی الان برای ملاقات پدر دخترم که دلم از اون مرد سیاه شده؛ به قول تعبیر شما هر هفته انگار باید پوتین های جنگم رو بپوشم و برم برای یک جنگ درونی و گاهی بیرونی  و اعصابی که قراره ازم خورد بشه توسط یک آدمی که به معنای واقعی کلمه انگار هیچی نمیفهمه 😑😐🤦‍♀️

من مجبورم که دخترمو ببرم و کسی نیست که همکاری کنه به جای من دخترمو ببره و دخترم هم فراریه از اون و تنها باهاش جایی نمیره .به نظرتون راه رهایی از این جنگ و زندانی که برام ساخته شده چیه ؟ من به این آدم حساسیت و حتی فوبیا داره ساخته میشه برام نسبت بهش ولی هفته ای یکبار مجبور به تحملش هستم 🥲💔

چون به خاطر یک سری مزاحم اینجا دیگه تاپیک های شخصی نمیزنم انگار خدا خواست که همین الان که بابت این موضوع احساس خفگی داشتم به خاطر فکر کردن بهش، تاپیک شما رو ببینم . 🥺💝

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

سلام دختر گرانبهای قوی منم نزدیک دو ماهه با تاپیکاتون آشنا شدمو خیلی خوب و کارآمد بودن و بیشتر بخاطر اینکه انقد تونستین شرایطتونو مدیریت کنین خیلی خوشحالم من تو بد برزخی گیر کردم دلم راهنمایی میخواد نمیتونم حرفمو به هر کسی بگم بگمم متوجه وخیم بودن اوضاع نیستن مشاوره رفتم چندین بار ولی واقعیتش از اونا هم چیزی زیاد عایدم نشده چون بشدت خودم مباحث روانشناسی رو زیر و رو میکنم و خیلی به رفتارا و کارای بقیه نگاه میکنم فک میکنم چیزای جدید کشف میکنم و اینکه با عرض معذرت واقعا مشاوران کاری بغیر پر کردن جلسات و کش دادنشون ندارن در واقع یعنی مشکل فقط من نیستم یک خانواده سه نفره که هر کدوم بنوبه خودمون مشکلات فردی عمیق داریم که داره زندگی مشترکمونم پایمال میکنه و بعد ده سال واقعا خستم شدید جوری که دیگه حوصله توضیح دادنم به کسی ندارم حاضرم یه تهمت بزرگ هم بهم بزنن ولی از این زندگی فرار کنم لطفا اگه پیاممو دیدین کمکم کنین 

سلام گرانبها جان خوبین؟ اتفاقی الان یادتون افتادم و سرچ کردم کاربریتون رو و این تاپیک رو دیدم .البته ...

سلام به روی ماه تون

خوشحالم می بینم تون😍😍

به نظرم وقتی این آقا از ذهن شما بره بیرون همه چی حل میشه...چرا باید یه آدمی که پرونده اش بسته شده را تو ذهن هنوز بهش بها بدین...حتی بهای منفی؟

سلام دختر گرانبهای قوی منم نزدیک دو ماهه با تاپیکاتون آشنا شدمو خیلی خوب و کارآمد بودن و بیشتر بخاطر ...

سلام به روی ماه تون عزیزم

خدا رو شکر مفید بوده.

برخی موارد را باید حل کنین برخی اش را هضم برخی اش را حذف ...

نمیدونم درگیر چه موردی هستین ولی باید کوچیک کوچیک بهش پرداخته بشه و سنگ بزرگ برنداریم 

سلام به روی ماه تون عزیزمخدا رو شکر مفید بوده.برخی موارد را باید حل کنین برخی اش را هضم برخی اش را ح ...

عزمزمه بی زحمت اگه تونستین هر وقت وقتشو داشتین سری به تاپیک آخرم که امروز بزنین تا حدودی اوضاع دستتون میاد مختصر میگم همسر خیلی بهانه گیر و لجباز و به احتمال نود درصد بهم اختلال خودشیفتگی ثابت شده و بچم حرفمو نمیخونه اصلا چون تنش و دوگانگی بینمون متوجه شده و اونم شدیدا زورگو و لجباز و من بعد ده سال خسته و لبریز 

عزمزمه بی زحمت اگه تونستین هر وقت وقتشو داشتین سری به تاپیک آخرم که امروز بزنین تا حدودی اوضاع دستتو ...

چشم عزیزم میخونم و نظرم را تقدیم میکنم

سلام گرانبها جان 

من ثنا هستم همون که سوالم رو توی یه صفحه جداگانه داخل سایتتون جواب دادید(در مورد شوک مثبت)

من واقعا سردرگم هستم 

میشه چند نمونه شوک مثبت مثال بزنی؟ 

و اینکه سایتت خیلی سخت بالا میاد برام نتونستم اونجا کامنت کنم 

پیشاپیش ممنون از پاسخت🤍

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
سلام گرانبها جان من ثنا هستم همون که سوالم رو توی یه صفحه جداگانه داخل سایتتون جواب دادید(در مورد شو ...

سلام عزیزم 

جان تون سلامت.

مثلا یکیش اینه: فردا جایی کاری داری و پارتنرت میگه که بیا بریم بیرون...بهش بگو میشه پس فردا بذاریم که من بتونم؟ چون فلان کار را ست کردم...

یعنی از کار و زندگی خودت نزنی ...

گرم و خوش مشرب برخورد داشته باش ولی از مواضع خودت هم کوتاه نیا...

مدام هم تو ذهنت این مدلی نباشه که دنبال شوک مثبت بگردی ....رابطه تون اگر داره خوب پیش میره که مشکلی نیست ...شما اگر رابطه تون جدی شد هم فرصت شوک مثبت داری...تو مراسمات ازدواج اصولمند باش و از موارد جدی نگذر ...مثل خریدهای عرف و ...

سلام عزیزم جان تون سلامت.مثلا یکیش اینه: فردا جایی کاری داری و پارتنرت میگه که بیا بریم بیرون...بهش ...

ممنونم عزیزم 

جدا ممنونم که بی هیچ چشمداشت راهنمایی میکنی 

🤍 رزق و روزیتون پر برکت

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.