2777
2789
عنوان

جنگ بیهوده

| مشاهده متن کامل بحث + 15109 بازدید | 283 پست
ممنون از توجه تون 🌹🙏کتاب نیمه تاریک وجودکتاب وقتی نیچه گریست(ترغیب تون کنم: این کتاب در انتها به ز ...

سلام عزیزم

من کتاب وقتی نیچه گریست رو گرفتم

چند صفحه مطالعه کردم وبنظر عالی میرسه

ممنون از شما🥰🌻

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
سلام عزیزممن کتاب وقتی نیچه گریست رو گرفتمچند صفحه مطالعه کردم وبنظر عالی میرسهممنون از شما🥰🌻

سلام به روی ماه تون

چه عالی 

گوارای وجودتون🤗❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماه تونخوشحالم می بینم تون😍😍به نظرم وقتی این آقا از ذهن شما بره بیرون همه چی حل میشه.. ...

منم خوشحالم می بینم شما رو و حضور مفید و موثر دارید هنوز توی سایت 😍❤️

آخه من پرونده ش توی ذهن و قلبم بسته شده واقعا و اصلا در طول هفته یادش هم نمیوفتم ولی اون یه روزی که می بینمش هنوز یا کاری میکنه یا حرفی میزنه که حالم به هم میریزه🥲🤦‍♀️💔

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

سلام مهشید جانم،میشه یه لپ تاپ خوب تا رنج ۳۵ ۴۰ تومن بهم معرفی کنی؟هنوز نمیدونم برای چه کاری میخوام ولی هدفم کار کردن باهاشه اگه بتونم یاد بگیرم احتمالن برنامه نویسی،ولی از اونجایی که اصلا اطلاعاتی از لپ تاپ ندارم نمیدونم چیکار کنم

ممنونم ازت❤️

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

تعدادی از مردم که متاسفانه کم هم نیستند، یه عادت بدی دارندوقتی حالشون از جایی بد شده مثلا:

تو خونه زندگی شون دعواست؛

یا نتونستن فلان موقعیت را به دست بیارن؛

یا مشکل مالی و خانوادگی و… دارند؛

درد جسمی و روحی دارند؛

اون روز ناراحتن؛

حقوق نگرفتن؛

نتونستن فلان کار را هندل کنند؛

و در کل هر مشکل نرمالی که تو همه زندگی ها هست و تو زندگی من و شما هم هست

اینا شروع می کنند روی دیگران بالا آوردن متاسفانه …اگر حواست نباشه، ممکن هست یه دفعه ای ببینی که وسط یه ماجرایی و نمی دونی چی شد که اینجوری شد

اواخر هفته قبلی من با یکی از همکارانم این مورد را داشتم

قضیه این بود که در یکی از واحدهای شرکت، یه خانمی چند سال پیش کار می کرده، به دلیل دعوایی که تو اون واحد با مدیر واحد میکنه، توسط مدیر اصلی شرکت به واحد دیگه ای منتقل میشه

خلاصه این دختر، همچنان به این جنگ ادامه داده تو این سالها و فقط کدورت ها را دامن زده چون ادبیات مناسبی برای برخورد با دیگران نداره

چند روز قبل تلفن زد به واحدی که من هستم و شروع کرد بلند بلند از همون مدیر سابقش بد گفتن با الفاظ بسیار بدی…من نمی فهمیدم چرا اینا رو به من میگه

مکالمه ما تمام شد البته ایشون خودش به این نتیجه رسید قطع کنه…و دوباره زنگ زد و دلیل حرفاش را این بار با صدای آروم گفت:

میخواستم واحد کناری مون بشنون!

یعنی این خانم من را به عنوان “در” استفاده کرد تا به “دیوار” حرف برسونه!

بهش گفتم:

من مگه “در” هستم ؟

گفت نه و تماس ما به صلاحدید ایشون دوباره قطع شد…اون روز این دختر تمامی تلاشش برای اینکه من را وارد ماجرای خودش و اون مدیر بکنه کرد…باورتون نمیشه که من به مرحله ضعف اعصاب رسیدم …مغزم پُر شده بود 

تماس ها تمام نشد! مدام زنگ میزد و چرت و پرت میگفت

تا بهش بلاخره گفتم: من امروز را دوست ندارم با اوقات تلخی برم از شرکت و بهتره که ادامه نده…گفت باشه ولی ادامه داد

حسابی خالی شد! و خیلی خوب و راحت و سالم و سلامت رفت خونه!!!

و من موندم و یه دوز زیادی از اعصاب خوردی 

تازه دوزاریم افتاد که تو دام یه آدم سمی افتادم!

رفتیم کوه و در دامنه کوه بودم که دیدم دارم سبک تر میشم…انگار داشتم اون سم ها را میریختم تو راه… و شسته شد و رفت

امروزم دیدمش و برخورد سردی داشتم…پرسید چرا بدخلقی؟

گفتم دیگه بهت اجازه نمیدم روزم را خراب کنی و زین پس به من زنگ نزن

خیلی خیلی تعجب کرد ولی میدونین چی گفت؟

گفت من بهت زنگ نمیزنم نه اینکه تو به من جواب نخوای بدی

بگذریم خب مجبور بود اینو بگه …تنها فردی که بهش در شرکت احترام میذاشت من بودم و میخواست همچنان قدرتش را جایی ثبت کنه اما تنها فردی که باهاش حداقل خوب بود را هم از دست داد

مواظب آدمهای این مدلی باشین …من و شما هم باید حواس مون باشه این مدلی نشیم! دیگران مسبب مشکلات ما نیستند 

اینها در مجازی هم هستند به تعداد بیشتر چون راحت تر می تونن جولان بدن…آدمهاییکه میان تا حالتون را بگیرند و صفحه رو ببندند و کمی حالشون از این بالا آوردن روی بقیه خوب بشه…به دیگران اجازه ندین روی شما بالا بیارنزود اون صفحه و اون مکالمه را ببندین

سلام مهشید جانم،میشه یه لپ تاپ خوب تا رنج ۳۵ ۴۰ تومن بهم معرفی کنی؟هنوز نمیدونم برای چه کاری میخوام ...

سلا به روی ماه تون 

لپتاپ لنو اسلیم  i5  فکر کنم مناسب باشه

میخوام درمورد سفر قهرمانی براتون بنویسم …قبلا هم در موردش گفتم :

(سفر قهرمانی زنان دانشمند و کدبانو و دلبر و مادر ساده لوح را از وبلاگم در dgbaha.com بخونین)

میخوام بیشتر در موردش حرف بزنم …

فکر میکنم تعداد زیادی از سوالات هم با این سفر قهرمانی پاسخ داده میشه

من عاشق مبحث سفر قهرمانی ام و برام جذابه …

هر بار در آستانه کاری جدید یا موقعیت جدید قرار می گیرم، لمسش می کنم…چون ازش اطلاعات دارم میتونم بگم که سفرهایی خوبی ایجاد کردم

سفر قهرمانی چیه ؟

خیلی ساده بگم:

هر تغییری در زندگیت …

حتی همون آخر هفته ای که همکارم روی اعصابم رفت و من تصمیم گرفتم سفر جدیدی با همکارم داشته باشم…حذف کردن تلفنهاش یه سفر قهرمانی برای من بود…باهاش درگیر نشدن…هوشمندانه حذفش کردن…بها دادن به خودم…حذف خودم از بین همکارم و مدیر سابقش…و

تو سفرت میتونی زوم کنی روی انرژی های زنانه ات و سفر قهرمانی داشته باشی

یا زوم کنی روی رابطه پدر و دختری …

یا موقع کات کردن سفری را شروع کنی

یا موقع طلاق

یا ازدواج …

یا رفتن به یه شغل اداری و یا خانگی باشه

میتونه فرزند آوری باشه ..

یا ترک گناه باشه و

مثال ساده بزنم:

مثلا وقتی میخوای یه گناهی را ترک کنی، یه عده راهکار چله گرفتن را میدن…چله گرفتن خودش یه سفر قهرمانی ۴۰ روزه است که باید یه نفس بری و بینش هر روزی را از دست بدی، شمارنده میشه صفر=۰

بعضی سفرها را باید مثل چله گرفتن چند بار رفت و نا امید نشد و به ته رسوند

میخوای در مسابقات ورزشی شهرتون شرکت کنی، پس نیاز به تمرین، تغییر سبک خوراک و خوابیدن هست …اینم سفر قهرمانیه

اما کات کردن و طلاق مگه میشه اسم سفرش را گذاشت ” قهرمانی” ؟

بله میشه …وقتی موقعیت را خوب سنجیده باشیم و راه حل ها را بررسی کرده باشیم و تصمیم درستی گرفته باشیم، راه مون درسته…در پروسه چند ماهه طلاق، چیزایی پیش میاد که بهش میگیم سفر…این سفر میتونه قهرمانی نباشه … به عملکرد فرد بستگی داره …

می تونه از جهنم فرار کرده باشیم و رفته باشیم تو بیابون …

می تونه هم از جهنم مستقیم بره به بهشت یا از بیابون بریم بهشت ..

مثلا بعد از طلاق علیرغم ناراحتی ها، میتونی به تصمیمت و کارت اطمینان داشته باشی و بری مراحل دیگه زندگیت …

این نوع نگاه، خیلی به ما کمک میکنه تا در آستانه هر تصمیمی هستیم، بهتر از پسش بر بیاییم

میدونین چی میشه؟ ما آماده یه حرکت می شیم …ذهن ما با واژه مسافرت آشنایی داره … میدونیم یه سفر و راهی هست که بین راه هر چیزی امکان پذیره…از خسته شدن ها بگیر تا خراب شدن ماشینت یا تموم شدن بنزین..تا نا امیدی و نشستن تو جاده خاکی و بو گرفتن بدنت …تا حمام نکردن و دستشویی بین راهی و نبودن آب و …

یه خبر خوب!

وقتی شما در آستانه کاری باشین و شروع کنین بهش مثل یه سفر نگاه کردن، یه چیزی در وجودتون همون ابتدای کار رشد می کنههوش EQ

چرا؟ چون اولین مرحله این هوش، درک خودت و موقعیت و حس و حالته …به خودت بها دادنه

مثلا این جمله ها را ببین :

مهشید میدونم خسته ای…میدونم دلت گرفته …میدونم حالت خوب نیست…همه چی آوار شده روت …درکت می کنم ….بیا برای سفر بنویسیم چی میخوایم و آماده شیم … حالت بهتر میشه …

این جملات “من” هست…من کیه؟ مهشید درونی ام …با خودم در واقع شروع کردم حرف زدن و به خودم حق دادن و قرار سفر را ریختن … 

همین دیدگاه سفر رفتن خودش خیلی خیلی حالمون را بهتر می کنه حتی همین لحظه که اطلاعات زیادی هم ممکن هست ازش نداشته باشی و تا به حال اسم کاری در زندگی ات را نذاشتی سفر قهرمانی

این مقدمه را داشته باشین تا ادامه بدیم …

این مطلب را هم بخونین از جوزف کمبل:

شاید بگین این توضیحات که نوشته شده تو لینک زیر سخته و ملموس نیست و مثالای خوبی نیست و ..

قبول دارم …ولی دیدگاه تون را باز می کنه …تیتروار بخونین و سعی نکنین مطالبش را حفظ کنین یا ترتیب هاش را به خاطر بسپارید. قرار نیست حفظ کنیم چیزی رو…قراره ذهن مون فقط آشنا بشه

17 مرحله سفر قهرمانی جوزف کمبل:

https://jungnegar.ir/12648/%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%B2%D9%81-%DA%A9%D9%85%D8%A8%D9%84/