سلام وقت بخیر
در مورد تاپیکی که زدین برای من
@00princess00  
اینجا قابلیت داره آی پی چک بشه...میتونین درخواست بدین تمامی آی پی های من چک بشه ...
این را از نی نی یارها بخواید...من همکاری میکنم.اصلا هم باعث تعلیق شما نمیشه چون خودم راضی هستم.
چون من نام و نام خانوادگی و محل کارم به عوامل نی نی سایت ارائه دادم...
مورد بعدی این هستش که خیلی طبیعیه که افرادی آدم را دوست داشته باشند و از اموزه هاش استفاده کنن...خود من تبلیغ استادم را میکنم چون بینهایت به من کمک داشتند.چرا نکنم؟ مدیونشم.دوست داشتم که چیزی که یاد گرفته بودم را هم به بقیه ارایه بدم.همونطور که باعث رشدم شد باعث رشد بقیه هم شد...
افرادی که در نی نی سایت تبلیغم را کردند، خب نتیجه دیدن ...
همیشه منفی نگاه نکنین...من ۹۷ تا این لحظه مجانی تولید محتوا کردم...هرگز دلم نمیخواست وبلاگ بزنم ولی بارها تو سایت تاپیکام تعطیل شد یا مطالبم کپی شد پس خونه خودم را ساختم...
تو ایستاگرام یه استوری رفتم و بازدید وبلاگم زیاد شد و باعث شد برندهای ضد افتاب پیشنهاد تبلیغ به من بدن ولی من هنوز دست و دلم میلرزه که کرمی را تبلیغ کنم که یکبار هم استفاده شخصی نکردم...۱۵ میلیون خرج وبلاگم کردم و بازم خرج داره...
من برای تولید محتوا حتی یه قرون به جیب هنوز نزدم و عشقم کمک بوده ...
رسالتم رسیدن به نون و نوا بود که الان باید سال ۹۷ به فکر پول می افتادم و مجانی اینجا نبودم...
برای رشد قبلا هزینه رشدم را دادم.
وبلاگی که خرجش کردم، هزینه رشد خودم نبود زکات علمی بود که یاد گرفتم...
چوم با ناراحتی نوشتین خواستم براتون بگم که تو ناراحتی اش نمونین...کمی منطقی بهش فکر کنین متوجه میشین که من دشمن شما نبودم که از صد تا دوست بهتر بودم ..
پایدار باشین ❤