دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اتفاقا الان هفتاد درصد رتبه های خوب کنکور سمپادی بودن پس بزای دقبولی کنکور هم بهتر از مدرسه های دیگ ...
اون ربطي ب مدرسه نداره اونجام ي مدرسه هست مث ي مدرسه غير انتفاعي خوب
ب تيزهوشي استعداد دانش اموزاش ربط داره اين امار قبولي خب همه خوبان اونجا جمع هستن معلومه ك نتيجه هم ميشه همون درصدي ك شما ميگي… منم ميگم بذاريد اگه بچه تون خوذش استعدادش رو داره ازمون بده قبول ميشه نميخاد از سه سال قبل بفكر ازمونش باشيد و ب اضطراب بندازيدش
من چون خودم اطرافمون زیادن اول به خود بچه دوم به هزینه و مدرسه و کمک خانوادس اینکه میگم هزینه و مدرسه یه نفر استعداد داره ولی مدل درس خوندنش اشتباه یا مدل تست زنیش و....
مثل اینه برای کنکور بگی استعداد داره نخونه خودش قبول شه برای هر جایی تلاش نیازه حالا بقیش به خانواده ...
قبولي توي رشته هاي مختلف كنكور فقط استعداد نيست
اما رتبه هاي برتر كنكور قطعا استعداد خاص هست
رفتن ب مدرسه تيزهوشان و قرار گرفتن در كنار افرادي ك واقعا نيزهوش هستن و ممكنه بعدها رتبه برتر كنكور بشن يا المپيادي بشن برا كسي ك فقط با كلاس رفتن وارد اين مدرسه شده بسياز زجر اور خواهد بود و ب سلامت روانش اسيب ميرسه