2777
2789
عنوان

تیزهوشانی ها و مامانایی که بچه تیزهوشانی دارن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 60 پست
خب خداروشکر این ۲،۳ سال هم حواستون باشه ک بازیگوشی نکنه ایشالا قبول میشهمثل کنکور ک نیست، درسای خودش ...

برای ریاضی وهوش چی باهاش کار کنم؟خودشم علاقه داره بره تیزهوشان

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبولي توي رشته هاي مختلف كنكور فقط استعداد نيست اما رتبه هاي برتر كنكور قطعا استعداد خاص هسترفتن ب م ...

ببینین کسی استعداد نداشته باشه با کلاس رفتنم قبول نمیشه چرا چون تلاش نمیکنه نمیفهمه حوصله نداره ولی کسی استعداد داره اون کلاس باعث میشه نکته های کلیدی رو یاد بگیره

منم جفتشو آزمون دادم قبول شدم گفتن برو تیزهوشان، بجز حالا بحث تیزهوشان بودنش اوضاع مدارس دیگه خیلی ب ...

آره منم اطلاعاتم قدیمیه،ولی زمان به سرعت درحال گذره از الان سعی میکنم در مورد این مسائل اطلاعات کسب کنم 

برای ریاضی وهوش چی باهاش کار کنم؟خودشم علاقه داره بره تیزهوشان

ایشالا قبول میشه

کتاب دارن عزیزم بخر خودت کار کن باهاش اگ بلدی

البته سال آخر ی تست زنی یاد بگیره از استاد بد نیست 

خیلیا درسشون خوبه اما تست زنی بلد نیستن

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
قبولي توي رشته هاي مختلف كنكور فقط استعداد نيست اما رتبه هاي برتر كنكور قطعا استعداد خاص هسترفتن ب م ...

کسی استعداد نداره اون کلاس فقط جنبه سرگرمی داره براش و وقت گذرونی و هزینه اضافه برای خانواده 

عع کجای قمیمن همسرم قمه، عقدیمبعد ازدواج میایم قم

مرکز شهر هستیم

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

ولی بعضی مواقع بچه زرنگ استعداد داره ولی خوب تو مدارس خوبی نبوده یا معلمش خوب نبوده یا خانواده نتونسته وقت بزاره با همون چند جلسه البته با کلاس و مدرس خوب نه هر کسی بلافاصله براش همه چی جا میفته بازم میگم بستگی به خانواده داره یکی میگه نمیخوام بچم سختی تیزهوشان تحمل کنی یکی میگه نه برای آیندش خوبه

چا؟بدیش چیه؟یعنی هیچ تاثیر مثبتی برا آیندشون نداره؟برای کنکور چی؟راحت تر نیست کنکور براشون؟

نه كنكور يك رقابت برا همه هست مدرسه تيزهوشانم مث ي مدرسه غير انتفاعي خوب هست ك حتي ممكنه بعضي معلمهاش ب درد نخورن و بايد بري كلاس كنكور و تست …

مدرسه تيزهوشان نيست ك كنكور رو راحت ميكنه 

اين افردا تيزهوش داخل اون مدرسه هستن ك كنكور براشون راحت تره و امار قبولي شون هم خب توي كنكور بالاتر هست.

اون دانش اموزي  ك ب ضرب و زور كلاس خصوصي و تست وارد اين مدارس ميشن واقعا ب لحاظ رواني در كلاس اون تيزهوش واقعي خرد ميشن

بچه ها هم سنشون كمه دچار اضطراب ميشن با اين امادگي برا ازمون تيزهوشان و اگه قبول نشن مث ي ضربه ميشه براشون 

چند تا كامنت نوشتم بخون تصميم بگير

اگه حس ميكني بچت خاص هست خب سطح مدرسه رو انقد خوب ميفهمه ك نياز ب كمكي نداره ولي برا اينكه ب ازمون هم اشنا باشه با سوالات در حد خريدن چند تا كتاب يا يكم توضيح دادن كمكش كن اما فشار نيار 

آره منم اطلاعاتم قدیمیه،ولی زمان به سرعت درحال گذره از الان سعی میکنم در مورد این مسائل اطلاعات کسب ...

اره دیگه کسایی ک بچه دارن باید اطلاعات داشته باشن

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
من با گرماش خیلی مشکل دارم

دیگه چاره ایی نیست باید تحمل کرد

نه كنكور يك رقابت برا همه هست مدرسه تيزهوشانم مث ي مدرسه غير انتفاعي خوب هست ك حتي ممكنه بعضي معلمها ...

خیلی ممنونم ،تک تک جملاتی که گفتید برام با ارزشه و مدنظرم قرار میدم🌹