2777
2789

استارتر امیدوارم زندگیت خوب بشه حال دل خودت بهتر بشه 

بخدا منم خیلی مشکل تو زندگیم داشتم و دارم در عین حال ناشکرم بودم. الان سه هفته‌س افتادم گوشه خونه پام به احتمال ۹۹ درصد رباط پاره کرده تاندون آشیلم هم پاره شده فقط ام آر آی مونده تایید کنه دیشب هم روی پای سالمم افتادم الان اینم مثل اون‌یکی شده . بخدا الان دارم همش گریه میکنم میگم خدایا من ناشکر بودم قدر سلامتیمو ندونستم الان افتادم گوشه خونه بخدا دلم میخاد بلند شم فقط یکبار دیگه یه قدم عادی بزنم نمیتونم من چه طوری بخوام پامو عمل کنم خدایا اینقدر ترسوام 

توروخدا هر کی میخونه برام دعا کنه پام به عمل نکشه بخدا دیگه نمیتونم تحمل کنم منم فکر بد میکنم هر لحظه ممکنه خودمو نابود کنم

استارتر امیدوارم زندگیت خوب بشه حال دل خودت بهتر بشه بخدا منم خیلی مشکل تو زندگیم داشتم و دارم در عی ...

ممنونم💔

دعا میکنم که حالت خوب بشه واقعا سلامتی بد دردیه.

ناراحت نباش خوب میشه؛

گفتن زانوت خوب میشه

بچه ها نخندینااا🥲🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکنیاااا دختر موقع عصبانیت هیچ تصمیمی نگیر من کردم ولی تو نکن شاید زندگی تو صفحه ی بعدی روی خوش خودش ...

ممنونم که دلداریم دادی

من واقعا قصد خودکشی نداشتم فقط میخواستم بگم چکار کنم با خانوادم💔

بچه ها نخندینااا🥲🖤

ممنونم💔دعا میکنم که حالت خوب بشه واقعا سلامتی بد دردیه.ناراحت نباش خوب میشه؛گفتن زانوت خوب میشه

ممنونم عزیزم ایشالا تو ام هر لحظه بهتر و بهتر بشی 

شهرمون کوچیکه پزشک ارتوپد نداره رفتم پیش پزشک عمومی دارو داد گفت خوب نشدی برو ام آر آی به احتمال زیاد هفته‌ی دیگه میرم 

بخدا شبا نمیخوابم فقط دعا میکنم و گریه میگم خدایا این بارو منو ببخش فقط کارم به عمل نکشه 

ممنونم عزیزم ایشالا تو ام هر لحظه بهتر و بهتر بشی شهرمون کوچیکه پزشک ارتوپد نداره رفتم پیش پزشک عموم ...

حتما برو یه شهر دیگه ارتوپد برو

اجی منم ۲ماه زانوش درد میکنه اتفاقا.

بچه ها نخندینااا🥲🖤

تجربه ثابت کرده کسی ک حار میزنه خودکشی نمیکنه...من خودم وقتی با تی غ رفتم دسشویی دو دقیقه قبلش داشتم ...

این حرف درست نیست تحقیقات نشون دادع خیلی از کسایی که خودکشی میکنن قبلش مستقیم یا غیرمستقیم به اطرافیان میگن تا واکنش اونا رو ببین درسته یه عده برا ادا میگن این حرفارو ولی درست نیست به همه تعمیم ش بدیم

این حرف درست نیست تحقیقات نشون دادع خیلی از کسایی که خودکشی میکنن قبلش مستقیم یا غیرمستقیم به اطرافی ...

به خانوادشون میگن یا کمو بیش سعی میکنن دلیلی واسه زندگی پیدا کنن ولی نمیان تایپیک بزنن یه خودکشیمون نشه🍓